Bebelus refuza sa manance
Buna ziua! Am o fetita de 5 luni si o saptamana si refuza biberonul cand este treaza, trebuie sa o adorm ca sa manance, înainte manca 130 ml fara probleme avand 8 mese ×130 ml pe zi avand mesele la 3 ore, am lasat o si 5 ore nemancata fara niciun rezultat. Este hrănită cu lapte lactana topfer, imi fac griji fiindca avem probleme si cu greutatea, are 6240kg.
Imi varsa din prima saptamana de viata, pediatra i a pus diagnosticul de reflux gastroesofagian fara ecograf, mi a zis sa i dau nexium si motilium, nu i le am dat. Acum imi varsa foarte putin, i am ridicat pautul la 45 grade si mesele putin cantitativ și dese, după fiecare masa tinuta 30 min ca sa scoată aerul.
Imi varsa din prima saptamana de viata, pediatra i a pus diagnosticul de reflux gastroesofagian fara ecograf, mi a zis sa i dau nexium si motilium, nu i le am dat. Acum imi varsa foarte putin, i am ridicat pautul la 45 grade si mesele putin cantitativ și dese, după fiecare masa tinuta 30 min ca sa scoată aerul.
2 comentarii
Buna, ma intereseaza sa stiu cum ati depasit situatia. Am o bebelina de 3 luni care de aproximativ 3 saptamani mananca din ce in ce mai prost. Inainte manca 120 ml fara nicio problema, acum abia daca mai manaca 50 ml. Am fost la 3 pediatri care mi-au spus ca e sanatoasa si totusi copilul nu imi mananca. Am schimbat si laptele, aceeasi poveste. Refuza sa manance. Cum ati depasit situatia?
Buna ziua.daca vedeți ca tratamentul oferit de pediatra nu funcționează mergeti la un alt medic mai competent ! Copilul e foarte mic iar dacă se înfometează pot apărea diverse probleme de sănătate.Iar faptul ca mănâncă doar când adoarme este unul greșit, deoarece când dormim stomacul trebuie sa se odihneasca si el ! Dacă ea mănâncă in somn digestia va fi una deficitara iar somnul de proasta calitate...Eu am avut o problema cu fetița deoarece vărsa tot ce mănca si avea diaree iar din cauza ca a doua Pediatre incompetente a stat copilul așa o săptămâna.Abia la un mare spital au văzut ce are si intr-o singura zi i-au oprit diareea si stările de greață.Multa sănătate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Nu vrea sa manance...
- 2Bebe de trei luni jumatate refuza laptele praf
- 0Bebelusul meu de 2 luni jumate refuza formula de lapte
- 2Nu vrea sa mai manance nimic doar lapte
- 18Bebe 3 luni mananca putin
- 1Mananca foarte mult noaptea iar ziua nu
- 0Bebe nu mănâncă suficient
- 0Bebelus nu mananca
- 2Bebe 3 luni nu vrea sa pape
- 0Bebelusul de 2 luni și 2 săptămâni nu mai mananca
- 2Ajutați-mă - bebelina de 2 luni și 15 zile refuza mâncarea, sunt disperata
- 0Bebe nu mănâncă
- 0Alimentatie sugar 9 luni
- 0Bebeluș de 8 luni nu accepta mâncarea solida deloc
- 1Ce as putea face ca fetita de 1 an și 2 luni sa mănânce orice?
- 0Copil 1an2l refuza mancarea solida
- 1Bebe 7 luni refuza laptele
- 0Bebe 11 luni, nu bea lapte
Mai multe informații despre: de ce bebelusul refuza sa manance
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: