Excitare - senzație neplăcută
Aseară m-am excitat doar stând lângă prietenul meu dar nu am făcut dragoste și am simțit o senzație neplăcută..
Poate fi ceva îneregulă?
Poate fi ceva îneregulă?
1 comentarii
Salutare, va multumim pentru curajul de a descrie problema !
Nu este neaparat ceva complicat, insa cu siguranta ca organismul dv-stra a gasit o modalitate de a se revolta : fie ca rezultat a unui conflict intern ( relatie destructiva cu mama/tata ) sau trauma psihologica, abuz, viol, agresiune, primul act sexual neplacut etc.. fie ca rezultat a unui conflict nerezolvat cu partenerul..
Pentru a gasi o rezolvare, adresati-va la un psiholog sau sexolog, desigur daca ati clarificat deja cu ginecologul dv-stra ca nu aveti nici o problema de sanatate sau hormonala..
Multa sanatate si succese va dorim !!!
Nu uitati, cu un pic de curaj si cu suportul partnerului - toate problemele de ordin sexual sunt rezolvabile !!!
Nu este neaparat ceva complicat, insa cu siguranta ca organismul dv-stra a gasit o modalitate de a se revolta : fie ca rezultat a unui conflict intern ( relatie destructiva cu mama/tata ) sau trauma psihologica, abuz, viol, agresiune, primul act sexual neplacut etc.. fie ca rezultat a unui conflict nerezolvat cu partenerul..
Pentru a gasi o rezolvare, adresati-va la un psiholog sau sexolog, desigur daca ati clarificat deja cu ginecologul dv-stra ca nu aveti nici o problema de sanatate sau hormonala..
Multa sanatate si succese va dorim !!!
Nu uitati, cu un pic de curaj si cu suportul partnerului - toate problemele de ordin sexual sunt rezolvabile !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu ma excit
- 10simt nevoia...
- 1prietena mea se uda tare in timpul actului sexual
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 4in timpul excitarii imi curge un lichid transparent
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 5de ce asa scurt?
- 0frisoane destul de intense cand ma excit prea tar
- 6daca se excita, se simtea bine.. inseamna ca nu mai e virgina nu?
- 7Prietena mea nu se excita si nu simte nevoia de sex
- 4Excitatie si masturbare (3-4 ori pe zi)
- 1daca il excit prea tare poate pati ceva peste ceva timp?
- 0daca nu ma excit ce inseamna?
- 3Credeti ca sunt involuntar drogata?
- 4Deficiențe de excitare
- 3Copil 5 ani jum "atractie nefireasca" fata de mama?
- 1Întrebare ciudata
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: