Practici fetis scat si piss, cat de daunatoare sanatatii pot fi?
Buna ziua,
Eu si partenerul meu dorim sa incercam practici fetis pe care le vedem in general in filme de acest gen -*, de tip scat si piss. Ceea ce ne tine in loc e faptul ca nu stim cat de daunatoare sau daca sunt daunatoare sanatatii aceste metode sexuale. Imi puteti oferi sfaturi si detalii despre asta?
Multumesc.
(* modificat de admin)
Eu si partenerul meu dorim sa incercam practici fetis pe care le vedem in general in filme de acest gen -*, de tip scat si piss. Ceea ce ne tine in loc e faptul ca nu stim cat de daunatoare sau daca sunt daunatoare sanatatii aceste metode sexuale. Imi puteti oferi sfaturi si detalii despre asta?
Multumesc.
(* modificat de admin)
3 comentarii
Buna ziua,
Ar trebui, inainte de toate, sa va intrebati ce va atrage/excita la acest tip de practici. Daca veti gasi raspunsul poate ca puteti gasi si variante mai "sanatoase" de obtinere a placerii/satisfactiei. Daca este vorba doar de curiozitate, va recomand sa va canalizati curiozitatea in alte directii.
Exista un risc pentru sanatate, legat de faptul ca cele doua produse/reziduuri ale corpului uman sunt incarcate de bacterii care pot produce infectii grave. Exista si un risc mare de a va regasi intr-o situatie care va poate aduce dezgust fata de actul sexual.
Valentin Pescaru
psiholog clinician-psihoterapeut-sexolog
Ar trebui, inainte de toate, sa va intrebati ce va atrage/excita la acest tip de practici. Daca veti gasi raspunsul poate ca puteti gasi si variante mai "sanatoase" de obtinere a placerii/satisfactiei. Daca este vorba doar de curiozitate, va recomand sa va canalizati curiozitatea in alte directii.
Exista un risc pentru sanatate, legat de faptul ca cele doua produse/reziduuri ale corpului uman sunt incarcate de bacterii care pot produce infectii grave. Exista si un risc mare de a va regasi intr-o situatie care va poate aduce dezgust fata de actul sexual.
Valentin Pescaru
psiholog clinician-psihoterapeut-sexolog
Incepe intai cu o serie de clisme Ioana si o sa vezi ca iti dispar impulsurile astea ! Plus o dieta cu mai multe fibre vegetale : varza, radacinoase, cereale integrale..
Urina unui om sanatos nu ar trebui sa produca infectii, dar sper sa nu ajungeti ca adeptii lui Bivolaru sa beti excremente (substante de care corpul vrea sa scape). Cat despre 'rahat' e plin de bacterii, si nu trebuie sa ajunga in gura sau in vagin (direct sau indirect).
Despre bacteriile din urina: https://www.sciencenews.org/blog/gory-details/urine-not-sterile-and-neither-rest-you
Despre bacteriile din urina: https://www.sciencenews.org/blog/gory-details/urine-not-sterile-and-neither-rest-you
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fetisul picioarelor
- 1fetis sexual
- 51Onanist cu un fetiş mai ciudat
- 5Fetish ciudat, sunt atras de fete care poarta camasi stramte/tricouri polo
- 1Lenjerie intima problema
- 1Ciudat - sunt atrasa de buricele fetelor
- 8Comportament normal al partenerului?
- 2Fetișuri sau probleme mintale?
Mai multe informații despre: fetisul