fara meicamente?
![hencida](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna tuturor,
pe scurt povestea mea : acum 3 luni am fost diagnosticata cu tulburare anxios depresiva, am primit la inceput 100 mg sertralina/zi si 30 mg mirzaten/zi.Doza de sertralina a fost marita dupa o luna la 200 mg/zi.Acum " ma simt bine " dar intre timp medicul meu fost internat in spital si nu stiu cand v-a reveni.As dori sa stiu daca poate cineva sa-mi spuna cum sa iau medicamntele in continuare si daca in viitor voi putea sa ma las de ele ?
astept raspuns
pe scurt povestea mea : acum 3 luni am fost diagnosticata cu tulburare anxios depresiva, am primit la inceput 100 mg sertralina/zi si 30 mg mirzaten/zi.Doza de sertralina a fost marita dupa o luna la 200 mg/zi.Acum " ma simt bine " dar intre timp medicul meu fost internat in spital si nu stiu cand v-a reveni.As dori sa stiu daca poate cineva sa-mi spuna cum sa iau medicamntele in continuare si daca in viitor voi putea sa ma las de ele ?
astept raspuns
1 comentarii
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca te simti bine cu ultima doza stabilita mergi cu aceasta.trebuie sa te adresezi altui medic psihiatru , nu poti sti cand revine medicul tau.daca vei gasi puterea necesara sa te ajuti tu pe tine, vei gandi mai mereu pozitiv , iti vei reveni si nu vei mai avea nevoie de medicamente.Trebuie sa evaluezi serios situatia ta si sa incerci sa te redresezi cat mai repede.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Insomnie
- 2Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor