fara meicamente?

30-09-2010
hencida
Nu este medic/terapeut
hencida
buna tuturor,
pe scurt povestea mea : acum 3 luni am fost diagnosticata cu tulburare anxios depresiva, am primit la inceput 100 mg sertralina/zi si 30 mg mirzaten/zi.Doza de sertralina a fost marita dupa o luna la 200 mg/zi.Acum " ma simt bine " dar intre timp medicul meu fost internat in spital si nu stiu cand v-a reveni.As dori sa stiu daca poate cineva sa-mi spuna cum sa iau medicamntele in continuare si daca in viitor voi putea sa ma las de ele ?
astept raspuns
1 comentarii
0
02-10-2010, ora 17:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca te simti bine cu ultima doza stabilita mergi cu aceasta.trebuie sa te adresezi altui medic psihiatru , nu poti sti cand revine medicul tau.daca vei gasi puterea necesara sa te ajuti tu pe tine, vei gandi mai mereu pozitiv , iti vei reveni si nu vei mai avea nevoie de medicamente.Trebuie sa evaluezi serios situatia ta si sa incerci sa te redresezi cat mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul