Extrasistole ventriculare

21-07-2022
Utilizator289
Nu este medic/terapeut
Utilizator289
Buna ziua. Femeie, 32 ani.De o saptamana am inceput sa fac extrasistole ventriculare dese cam 3 pe minut in fiecare minut, imi trec doar noaptea cand stau in poziția de întins in pat. Am fost lq cardiolog am facut ekg si ecografie si inima e sănătoasă, a surprins extrasistole pe ekg. Nu am facut holter inca. Am trecut printr o perioada plină de stres timp de cateva luni si in Iunie s a finalizată cu bine perioada respectiva. Am ceva dereglări menstruale in sensul ca mi a venit mai devreme cu o saptamana cu flux mic. Am analizele lq sange făcute in mai toate perfecte, examen tiroida si analize sange tiroida sunt perfecte.nu am avut niciodata probleme de sănătate si cu inima merg anual la cardiolog si niciodata nu s a găsit nimic. Nu am tensiune mare e 10 cu 6 sau 11 cu 6, nu am pulsul mare si extrasistolele le resimt chiar daca stau si am pulsul mic in repaus Si daca merg si imi creste pulsul tot le simt.doar cand ma întind in pat se liniștesc extrasistolele. A mai patit cineva asa ceva si a găsit si o cauza ?azi de exemplu nu am avut nici o extrasistola dar pana aseară inclusiv am avut foarte foarte multe cam 3 pe minut continuu. Va rog sa mi Spuneti daca a Mai trecut cineva prin asa ceva ca sunt disperata si speriata…
5 comentarii
1
21-07-2022, ora 14:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Posibil sa fie somatizari de anxietate.
Faceti orientativ un test de anxietate online.
Nu e nimic grav.
2
25-07-2022, ora 18:39
TeoSofia
Nu este medic/terapeut
TeoSofia
Ceaiul de talpa gastii este foarte bun pentru asa ceva.
0
28-07-2022, ora 21:33
Utilizator289
Nu este medic/terapeut
Utilizator289
Am revenit cu detalii. Am fost la cardiologi, 4 mai exact, am facut si holter 24h, inima perfect sănătoasă, am fost si la endocrinolog si la ginecolog si perfect normal si acolo. Extrasistolele au dispărut 3 zile si de ieri au apărut iar. Constante, dese si obositoare
0
17-09-2022, ora 11:57
Mihai opran
Nu este medic/terapeut
Mihai opran
Buna ziua, si eu am exteasistole in acelasi el si nu stiu de la ce, urmeaza sa fa o operarie de spondiloza nu cred ca o fi de acolo dar sun foarte urate...si nu le-am gasit inca leacul adevarul este ca decand stiu ca urmeaza sa ma operez sau intetit am peste 100 zilnic am fost recent la cadioloz test de efor a esit ok...defap am avut 3 in timpuli dar a zis ca este ok...
0
06-10-2022, ora 11:12
AurelSt
Nu este medic/terapeut
AurelSt
Buna ziua, pentru ESV se face un studiu electrofiziologic de catre electrofiziolog de unde se vede locul din care apare ectopia, apoi se ablateaza cu curenti de Radiofrecventa, pentru a le elmina. Deci mergeti la un consult Electrofiziologie. Eu am facut la dl dr Gabriel Ivanica la Timisoara in 2018 si am scapat de ESV. Toate bune
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: