extrasistole si tahicardie sinusala
Am tahicardie sinusala si esv, pulsul meu ajunge uneori si la 150bpm, in urma mai multor investigatii ultima oara mi-a fost dat nebilet 2, 5mg pe zi, ca si mg.Intrebarea mea este pot lua nebiletul daca am teniune 9-10(asta e tensiunea mea)la medic aveam 13dar aveam emotii, i-am zis ca am tensiuunea mica dar nu cred ca m-a crezut.Am vazut ca nebiletul se ia pt tensiune, problema mea sunt esv si pulsul marit.Dati-mi un sfat nu stiu ce sa fac?multumesc!
4 comentarii
pana un dr. iti va stabili ce si cum,
fiind f. cald -bea 2 l de apa (lichide)/ zi...mananca putin DAR des.aceste 2 amanunte iti vor face BINE. NU fumezi, nu? numai bine,
fiind f. cald -bea 2 l de apa (lichide)/ zi...mananca putin DAR des.aceste 2 amanunte iti vor face BINE. NU fumezi, nu? numai bine,
Beau aprox 3 l de lichide pe zi, nu fumez, nu beau cafea, alcool, mananc cat se poate de echilibrat si tot parca degeaba.Multumesc
Da. nebiletul este recomandat si in caz de HTA, dar este un beta blocant ( regularizeaza pulsul ) si de aceea ti-a fost recomandat, dar s-ar putea sa scada tensiunea. Ptr extrasistole nu ti-a recomandat nimeni o inregistrare holter ? dar o ablatie ?
BUNA ZIUA MA NUMESC DANIELA -NEAGU, SUNT DISPERATA, DE 2ANI NU MAI SCAP DE PALPITATII, AM ANALIZELE BUNE, GLANDA TIROIDA ESTE IN VALORI NORMALE, AM FACUT EKG-UL NORMAL, HOLTAR NORMAL, AM LUAT ATATEA PASTILE SI DEGEABA, , , EXP-ASPACARDIN, PANANGIN, PROPANOLON, SI BLOXAN...3ZILE SUNT OK 10 IAR CU PROBLEME, , , , VA ROG DIN SUFLET SA-MI SPUNE-TI CE SA MAI FAK, SA SCAP, POT SA MOR VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tahicardie sinusala
- 2tahicardie sinusala prin automatism crescut
- 3tahicardie sinusala prin automatism crescut
- 3tahicardie sinusala
- 5tahicardie sinusala de cateva luni
- 0Tahicardie sinusala si hipotiroidie frusta
- 0cardiologie
- 1Tahicardie Sinusala
- 2exrasistole ventriculare
- 0prolaps de valva mitrala tensiune oscilanta
- 5Tahicardie sinusala de peste doua luni