Probleme inima
![Eduard I](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salutare! Am 18 ani si de la o vreme tot am simptome: batai neregulate ale inimii, senzatie de oprire a inimii. Batai puternice ale inimii cu presiune in piept urechi si nas(senzatia de sange, insa fara curgere) ameteala, slabiciune, transpiratii in somn. Simt si furnicaturi in zona pieptului care se duc in picior/brate. Am facut un EKG si mi-au iesit cateva extrasistole, insa fara ceva grav, mi-a zis doctorul. Insa, de o zi mi-au aparut simptome ciudate: imi bate inima cumva mai adanc, nu stiu cum sa zic(mai incet se simte pe piele insa inauntru ma zguduie foarte tare), o simt asa in gat cand respir sau inghit. Mentionez ca toate acestea au aparut dupa o perioada de stres si nopti nedormite, din motive personale. Cel mai rau ma nelinisteste bataia asta adanca in piept si senzatia de presiune in nas si cand deschid gura se aude ecoul inimii in gat. Ma puteti ajuta cu un sfat? Sa fie o malformatie a inimii sau vreo boala mai grava?
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua.
Faceti orientativ un test de anxietate pe net. Sunt somatizari de anxietate.
Faceti orientativ un test de anxietate pe net. Sunt somatizari de anxietate.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cam o luna si jumatate simt batai puternice ale inimii
- 5Aritmii - probleme cu inima - nervozitati. Ce tot am?
- 5tahicardie cand mananc sau cand fac efort
- 15Probleme ale inimii
- 26simptome ciudate
- 90Imi bate inima prea tare
- 6Boala degenerativa
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 7Batai puternice ale inimii !
- 5Batai ale inimi mai accentuate
- 4am probleme cu inima
- 4Fibrilatii aritmii
- 4puls marit
- 3Batai puternice ale inimii
- 12inima bate puternic
- 6batai rapide ale inimii
- 1Apnee de somn, extrasistole si polineuropatie. Ce pot sa fac?
- 5Extrasistole
- 1Aritmie - 11.000 de extrasistole / 24h
- 10Palpitații după masă, extrasistole
Mai multe informații despre: accelerarea batailor inimii extrasistolele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: