Probleme inima | Forumul Medical ROmedic

Probleme inima

13-11-2020
Eduard I
Nu este medic/terapeut
Eduard I
Salutare! Am 18 ani si de la o vreme tot am simptome: batai neregulate ale inimii, senzatie de oprire a inimii. Batai puternice ale inimii cu presiune in piept urechi si nas(senzatia de sange, insa fara curgere) ameteala, slabiciune, transpiratii in somn. Simt si furnicaturi in zona pieptului care se duc in picior/brate. Am facut un EKG si mi-au iesit cateva extrasistole, insa fara ceva grav, mi-a zis doctorul. Insa, de o zi mi-au aparut simptome ciudate: imi bate inima cumva mai adanc, nu stiu cum sa zic(mai incet se simte pe piele insa inauntru ma zguduie foarte tare), o simt asa in gat cand respir sau inghit. Mentionez ca toate acestea au aparut dupa o perioada de stres si nopti nedormite, din motive personale. Cel mai rau ma nelinisteste bataia asta adanca in piept si senzatia de presiune in nas si cand deschid gura se aude ecoul inimii in gat. Ma puteti ajuta cu un sfat? Sa fie o malformatie a inimii sau vreo boala mai grava?
1 comentarii
0
13-11-2020, ora 07:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Faceti orientativ un test de anxietate pe net. Sunt somatizari de anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: