Extrasistole

04-02-2021
Ionutgg
Nu este medic/terapeut
Ionutgg
Am 18 ani, sunt baiat.Nu stiu daca am sau nu, dar de un an aprox simt o bataie mai puternica a inimii(doar o singura bataie) de cateva ori pe zi, sau ca inimaa ar avea un spasm brusc (ca si cum s ar cutremura brusc ) aceste senzatii le simt in cat mai ales cand stau linistit si seara inainte sa adorm tresar din cauza lor si mi e frica sa nu mor in som...sunt foarte stresat..sunt si anxios.. ce poate fi??
5 comentarii
0
04-02-2021, ora 15:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
0
04-02-2021, ora 15:54
Ionutgg
Nu este medic/terapeut
Ionutgg
Am facut mi a iesit anxietate grava
0
04-02-2021, ora 18:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la psiholog, psihiatru pentru a rezolva problema.
0
11-02-2021, ora 06:13
Doruţa
Nu este medic/terapeut
Doruţa
Bună dimineața. Si eu am fost la cardiolog cu problema cu extrasistolele. Acum 2 nopți am avut toată noaptea extrasistole de nu am putut dormi.spre dimineață imi scade pulsul sub 60 și nu îmi place.am făcut, monitorizare holter.dr cardiolog a zis că totul e ok. Inima nu e bolnava patologic.mi- a dat sa iau metropolol de 25 :1/2-0-1/2; rytmonorm :0-1-0 timp de 2 luni magnerot 1-1-1, aspacardiomix omega 3 Q10, și extravalerianic cardio la nevoie. Care mai aveți asa ceva cum va simțiți că eu câteodată nu mai pot, fac cred că atacuri de panică.
0
11-02-2021, ora 08:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Doruta

Faceti orientativ un test de anxietate pe net. Sunt somatizari de anxietate. Daca iese pozitiv, adresati-va unui psihiatru, psiholog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici