Extrasistole
Am 18 ani, sunt baiat.Nu stiu daca am sau nu, dar de un an aprox simt o bataie mai puternica a inimii(doar o singura bataie) de cateva ori pe zi, sau ca inimaa ar avea un spasm brusc (ca si cum s ar cutremura brusc ) aceste senzatii le simt in cat mai ales cand stau linistit si seara inainte sa adorm tresar din cauza lor si mi e frica sa nu mor in som...sunt foarte stresat..sunt si anxios.. ce poate fi??
5 comentarii
Somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
Mergeti la psiholog, psihiatru pentru a rezolva problema.
Bună dimineața. Si eu am fost la cardiolog cu problema cu extrasistolele. Acum 2 nopți am avut toată noaptea extrasistole de nu am putut dormi.spre dimineață imi scade pulsul sub 60 și nu îmi place.am făcut, monitorizare holter.dr cardiolog a zis că totul e ok. Inima nu e bolnava patologic.mi- a dat sa iau metropolol de 25 :1/2-0-1/2; rytmonorm :0-1-0 timp de 2 luni magnerot 1-1-1, aspacardiomix omega 3 Q10, și extravalerianic cardio la nevoie. Care mai aveți asa ceva cum va simțiți că eu câteodată nu mai pot, fac cred că atacuri de panică.
@ Doruta
Faceti orientativ un test de anxietate pe net. Sunt somatizari de anxietate. Daca iese pozitiv, adresati-va unui psihiatru, psiholog.
Faceti orientativ un test de anxietate pe net. Sunt somatizari de anxietate. Daca iese pozitiv, adresati-va unui psihiatru, psiholog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Apnee de somn, extrasistole si polineuropatie. Ce pot sa fac?
- 9Extrasistole. Cit de grav este???
- 4Palpitatii
- 3Extrasistole atriale si ventriculare zilnic
- 0Extrasistole exagerate de 2 ani!
- 1Probleme inima
- 2Anxietate ?
- 2Extrasistole supraventriculare
- 1Extrasistole și insomnii
- 3Carenta/Dezechilibru Electrolitic!!!
- 0Tahicardie 145 bpm + Extrasistole ESV
- 1Aritmie - 11.000 de extrasistole / 24h
- 10Palpitații după masă, extrasistole