Extrasistole supraventriculare
femeie, 36 ani, 1.60 cm, 60 kg
am fost diagnosticata in urma unui consult cardiologic cu exttrasistole supraventriculare. Senzatia pe care o am noaptea este de “ sta inima in loc “ si apoi revine la normal.
la ecograf cardio, a zis medicul ca totul e ok si pt extrasistole sa iau magneziu 10 zile pe luna; am avut 2 atunci chiar.
e a-3 a luna de magneziu si nu vad nici o ameliorare. ma trezesc noaptea din somn cu aceasta senzatie.
intrebarea este daca ar trebuie sa consult alt medic cardiolog?
intentionez sa raman insarcinata, afecteaza aceste extrasistole?, sunt periculoase?
am fost diagnosticata in urma unui consult cardiologic cu exttrasistole supraventriculare. Senzatia pe care o am noaptea este de “ sta inima in loc “ si apoi revine la normal.
la ecograf cardio, a zis medicul ca totul e ok si pt extrasistole sa iau magneziu 10 zile pe luna; am avut 2 atunci chiar.
e a-3 a luna de magneziu si nu vad nici o ameliorare. ma trezesc noaptea din somn cu aceasta senzatie.
intrebarea este daca ar trebuie sa consult alt medic cardiolog?
intentionez sa raman insarcinata, afecteaza aceste extrasistole?, sunt periculoase?
2 comentarii
Bună Elena ai mai fost la vreun medic ai aflat dacă sunt periculoase sau nu miau ieșit și mie pe holter 18 extrasistole supraventriculare eu am ceva probleme și cu pulsul tu știi cum stai cu pulsul tensiunea???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 777extrasistole ventriculare
- 4Extrasistolele ventriculare in sarcina
- 4extrasistole si tahicardie sinusala
- 2exrasistole ventriculare
- 2Concor sau betaloc
- 1Extrasistole ventriculare
- 1Apnee de somn, extrasistole si polineuropatie. Ce pot sa fac?
- 3Extrasistole atriale si ventriculare zilnic
- 1Probleme inima
- 5Extrasistole
- 1Extrasistole și insomnii
- 0Tahicardie 145 bpm + Extrasistole ESV
- 10Palpitații după masă, extrasistole
- 5Extrasistole ventriculare
- 1Extrasistole la greu
Mai multe informații despre: Extrasistolele ventriculare extrasistolele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: