ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Extrasistole. Cit de grav este???

23-10-2018
alyn andrey
Nu este medic/terapeut
alyn andrey
EXTRASISTOLE
Buna seara.va povestesc foarte pe scurt.Am 37 de ani, 1.80/104 kg.Am fost diagnosticat in 2010 la Sp.Fundeni/c.c. iliescu cu extrasistole.
La vremea aceea nu aveam mai mult de 100-200.Am.avut tratament cu metoprolol/magneb6/xanax(la nevoie), tratament pe care l-am urmat 6 luni.De atunci s-au tot inmultit extrasistolele (am avut si 900 intro zi)((vreo 6 bigeminate, 3cuplete fara fibrilatie))si am inceput sa le simt din ce in ce mai bine conturate.Am mai luat Concor de 0.25 dar foarte rar si doar atunci cind le simteam mai multe si violente.

CE MĂ SUPĂRĂ??!!

DE CEVA TIMP LE PERCEP FOARTE BINE SI SUNT INSOTITE DE O DURERE ASCUȚITĂ CU O BUBUITIRĂ, CARE MA OPRESC IN LOC.sunt G R O A Z N I CE.Am fost in august la Monza si am fost total dezamagit.Am dat 350 de ron sa stau de vorba cu un doctor aritmolog 10 minute, consult care nu a fost deloc ce ma așteptam. I-am explicat ce simt si a considerat ca nu am nevoie de consult, m-a sfatiit sa mai fav un ekg pe 12 linii si sa revin..eram programat la dr.Ciudin dar acesta era in concediu...Mi-e teama sa mai fac efort, am observat ca imi apar ȘI imediat după efort.in afara de de cele care le percep stînd in pat, in mers, la volan, la toaletă, la masă...e.t.c

Cei care aveti simptomele astea sau cei care sunteti doctori pe aici...AȘTEPT UN SFAT.Va multumesc
9 comentarii
1
23-10-2018, ora 01:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca analizele de inima va ies bine, posibil anxietate.
1
23-10-2018, ora 01:13
alyn andrey
Nu este medic/terapeut
alyn andrey
Ce înseamnă analize bune?Ce anume ?Este un spectru foarte larg...
Sa fie anxietate la starile astea teribile????Din ce? Dacă m-ați cunoaste pun pariu ca nu ați bănui niciodată că am vreo PROBLEMĂ...IUMOR este mic copil...
1
23-10-2018, ora 11:31
alyn andrey
Nu este medic/terapeut
alyn andrey
De ce dor unele extrasistole?
De ce se simt asa teribil?...nu toate...dar o mare parte din ele le percep ca o pauza cu o usturime dureroasă...
0
23-10-2018, ora 12:33
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa va cosulte un Cardiolog si sa va faca niste teste: ecocardiografie, electrocardiograma, test Holter.
DACA testele ies bune, pot fi somatizari de Anxietate. Faceti informativ un test de Anxietate pe net.
0
25-10-2018, ora 13:05
alyn andrey
Nu este medic/terapeut
alyn andrey
Bună ziua...am facut testul..chiar vreo trei..stau chiar mai bine decit ma asteptam.Toate analizele enumerate mai sus le am facut acum ceva timp(2ani)...holter cu vreo 450 de extrasistole...in rest o.k. analize sange oj, ecocardiograma ok...recomandari ATUNCI...sotalol, aspenter, m
g, xanax...
Am respectat tratamentul 6 luni dupa care am exclus xanax...ma torpila*...acum nu mai iau decit concor 0.25...mg...q10...omega3si vit A si E.Aceleasi stari...ce este adevarat mai putine dar mai intense...ce sa mai fac?????NU MAI STIU UNDE SA MA MAI DUC.
0
25-10-2018, ora 14:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca doctorul v-a zis ca aveti ceva la inima, tratati-va la inima dar daca inima e ok, inseamna ca aveti somatizari de Anxietate. Trebuie sa va tratati la psihiatru. Nu cu xanax. Cu un medicament care se numeste antidepresiv, care sa nu va torpileze.
1
13-08-2019, ora 12:17
alyn andrey
Nu este medic/terapeut
alyn andrey
Va multumesc pentru răspuns. Am urmat sfatul dvs. Niciun rezultat, doctorul spunind-mi ca e mult* pînă mă va avea de client*
0
13-08-2019, ora 13:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ati fost la cardiolog si la psihiatru si v-au zis amandoi ca nu aveti nimic?
0
26-06-2020, ora 07:31
Hargorn
Nu este medic/terapeut
Hargorn
Extrasistolele sau diasistolele sunt contracții premature cauzate de asa zise scurtcircuite ale inimii. Nu cauzeaza dureri și sunt în general normale. Sunt specifice unei inimi tinere și agitate. Odată cu vârsta și cu sclerozarea treptata a sinusurilor inimii, vor dispărea. Încercați să eliminați orice excitant, gen cafea, ciocolata, alcool sau tutun. În caz contrar orice betablocant le va opri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.