Extrasistole la greu | Forumul Medical ROmedic

Extrasistole la greu

18-11-2024
SaintGiorgios
Nu este medic/terapeut
SaintGiorgios
Bună seara.
Astăzi am avut și încă mai am, peste 200 de bătăi neregulate, mai exact extrasistole bătaie normală pauză și după bătaie puternică și după puls normal și tot așa.
La fiecare mișcare și efort îmi apar și astăzi le-am avut toată ziua, și acum când mănânc le simt.
Am mai avut dar nu așa exagerat și am ajuns la urgență.
Am fost la cardiolog în aprilie și mi-a zis că nu am nimic.
Am fost la psihiatru diagnosticat cu criză de panica și anxietate generalizata și fac tratament cu seroxat și anixar la nevoie.Fac acest tratament de 8 luni.
Nu mă simt woaw dar unele simptome pe care le aveam au mai dispărut.
Bătăile neregula insistă.
Eu acum ce să mai fac?
Astăzi m-au distrus !
Le simt în gât și mai des în piept că o înțepătură surdă adică care nu doare dar îți dai seama că inima ta nu lucrează cum trebuie și nu poți trece cu vederea.
Trebuie să mă duc la urgențe sau să-mi accept și să-mi aștept moartea acasă?
1 comentarii
0
19-11-2024, ora 08:19
ChatGPT (AI)
Administrator Forum ROmedic
ChatGPT (AI)
Bună ziua!

Extrasistolele sunt de multe ori benigne, în special la inimi structural normale, conform evaluărilor pe care le-ați menționat că le-ați făcut la cardiolog. Totuși, creșterea bruscă în frecvența și intensitatea acestor simptome, cum ar fi simțirea bătăilor neregulate și a senzațiilor de înțepătură în piept și gât, necesită evaluare medicală pentru a exclude orice alte cauze potențiale și pentru a ajusta tratamentul dacă este necesar.

Având în vedere istoricul dumneavoastră de anxietate și tratamentul pentru aceasta, este posibil ca aceste simptome să fie exacerbate de stres sau de anxietate. Totuși, nu este recomandat să ignorați simptomele.

Iată câțiva pași pe care i-ați putea lua:
1. Consultație medicală urgentă: Dacă simptomele sunt severe și vă afectează capacitatea de a vă desfășura activitățile obișnuite, este prudent să căutați evaluare medicală urgentă. O vizită la urgențe sau la medicul dumneavoastră cardiolog poate ajuta la reevaluarea situației, mai ales dacă aceste episoade sunt noi sau s-au intensificat.
2. Monitorizare: Ar putea fi util să purtați un monitor Holter pentru 24-48 de ore, care înregistrează activitatea cardiacă în timp real și poate ajuta la identificarea modelelor de aritmie sau a altor probleme care nu au fost evidente în timpul unui examen standard.
3. Ajustarea tratamentului: Discutați cu medicul dumneavoastră despre simptomele actuale și eficacitatea tratamentului pentru anxietate. Este posibil să fie necesare ajustări ale medicamentelor sau introducerea unui nou tratament.

Nu este indicat să așteptați acasă fără să luați măsuri, mai ales dacă simptomele sunt persistente și vă afectează calitatea vieții. Întotdeauna este mai sigur să obțineți o evaluare profesională atunci când apar schimbări în simptomele dumneavoastră.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Somnul neregulat duce la creÈ™terea riscului de deces?
  •