Mancarimi dupa extractie
Buna ziua,
Am si eu o mica problema la care daca se poate sa primesc un raspuns intr'un timp cat mai scurt posibil (daca se poate avand in vedere ca astazi este o zi de sarbatoare ) Luni 12-08-2013 am fost la dentis pentru o exctractie de masea, maseaua arata destul de rau, adica era rupta pe jumatate, domnul doctor a reusit sa o scoata fara a se mai rupe. Dupa ce anestezia a incetat sa isi mai faca efectul au aparut mancarimi in zona exctractiei, tin sa precizez ca nu este vorba de durere ci de mancarimi ingrozitoare urmate de dureri ale urechii drepte, la inceput am spus ca e ceva normal, dar pe zi ce trece mancarimile sunt tot mai puternice. Va rog un raspuns.
Am si eu o mica problema la care daca se poate sa primesc un raspuns intr'un timp cat mai scurt posibil (daca se poate avand in vedere ca astazi este o zi de sarbatoare ) Luni 12-08-2013 am fost la dentis pentru o exctractie de masea, maseaua arata destul de rau, adica era rupta pe jumatate, domnul doctor a reusit sa o scoata fara a se mai rupe. Dupa ce anestezia a incetat sa isi mai faca efectul au aparut mancarimi in zona exctractiei, tin sa precizez ca nu este vorba de durere ci de mancarimi ingrozitoare urmate de dureri ale urechii drepte, la inceput am spus ca e ceva normal, dar pe zi ce trece mancarimile sunt tot mai puternice. Va rog un raspuns.
1 comentarii
Danisibiu, ce iti recomand eu este sa speli bine si locul extractiei si sa folosesti un antispetic local sub forma de spray ( Hexoral, etc )... mancarimele pot sa fie de la placa bacteriana "adunata" in zona respectiva. Daca mai sunt dureri ce iradiaza, poti lua un antiinflamator uzual ( gen Nurofen, Ibuprofen)... daca durerile persista, mergi sa te vada medicul tau. Multa bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 3infectie postextractie
- 3s-a procedat corect... maseaua nu putea fi salvata?
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 12infectie la radacina dintelui
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 1Extragere masea
- 3dupa extractia unei masele ce avea infectie la radacina
- 2Masea cu infectie extrasa
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 0extractie masea
- 3Dinte scos gresit
- 4exctacie masea
- 4Extractie incisiv superior
- 1Exctractie dentara
- 3Suflat nas dupa extractie masea
- 3Extractie masea inferioara. Nu se acopera gaura