solicitare raspuns urgent ! sarcina sau o bts ?
Buna ziua, sunt noua pe forum si doresc sa va detaliez starea mea, in speranta unui raspuns cat mai 'linistitor' din partea dvs. Am avut un contact sexual neprotejat pe data de 08.09.2011 (ultimul ciclu in 20 august 2011), pe data de 17.09.2011, 13.10.2011 si 07.11.2011 e asemeni am avut ciclu. Problema este ca am o stare generala destul de proasta : oboseala, dureri de burta, mancarimi ale pielii, dureri de cap, ma 'gadila' sanii, stari de voma, ameteala; am facut 4 teste de sarcina toate avand rezultatul negativ. Am fost a ginecolog (la 3 ) 2 mi-au facut ecografie, celalat control si teste de sarcina (2 negative ambele) - rezultat : nu sunt insarcinata. Mentionez ca am fost la ginecolog cam in saptamana 6-8 de asa-zisa sarcina..spun asa pt ca nu stiu daca sunt insarcinata sau nu. E posibil sa fie vorba de o sarcina inchipuita, o bts sau o alta afestiune ?
Va rog, dati-mi un raspuns urgent !
Va multumesc !
Va rog, dati-mi un raspuns urgent !
Va multumesc !
3 comentarii
daca ai fost la medic si ai facut si eco cred ca ti-au spus ce ai ca doar nu te expediau din cabinet fara un diagnostic? si apoi testele de sarcina nu prea dau gres daca au iesit negative inseamna ca nu e vorba de sarcina. din 3 ginecologi la care ai fost nu ti-a spus nici unul ce ai? fa si niste analize poate depistezi asa.multa sanatate
salut!
Nu ai nimc, stai linistita!
Toate testele sunt precise...100%
Deci posibile cauze:
*glandele deci consulta un endocrinolog sau medic homeopat
*stresul ( de la care este posibil sa se fii declansat aceasta problema)
*dereglare hormonala
*fumatul excesiv
*anticonceptionale ( daca iei pt o perioada mai lunga este posibil dai de acest impediment)
*amenoreea (lipsa menstruatiei se poate trata de asta sufar eu de ani de zile dar acum am gasit un tratament nou si sunt foarte bine
Deci cam astea sunt posibilitatiile stai calma totul va fi bine!
NU ESTI INSARCINATA! RELAXEAZA-TE! DU-TE LA UN ENDOCRINOLOG EL TE VA AJUTA !
Sanatate multa ! ( incearca sa faci sex protejat va mai bine pt tine atat din punct de vedere emotional cat si medical, nu cred ca vrei sa ajungi sa faci mereu avorturi, vei avea constiinta incarcata si te vei imbolnavi in ultimul hal, cunosc femei care isi blesteama zilele din cauza unui avort, foloseste prezervativul, daca el nu vrea gaseste-ti altul inseamna ca el nu merita e un egoist se gandeste numai la placerea lui! )
Fii linistita multa sanatate si minte fii responsabila!
Eruve
Nu ai nimc, stai linistita!
Toate testele sunt precise...100%
Deci posibile cauze:
*glandele deci consulta un endocrinolog sau medic homeopat
*stresul ( de la care este posibil sa se fii declansat aceasta problema)
*dereglare hormonala
*fumatul excesiv
*anticonceptionale ( daca iei pt o perioada mai lunga este posibil dai de acest impediment)
*amenoreea (lipsa menstruatiei se poate trata de asta sufar eu de ani de zile dar acum am gasit un tratament nou si sunt foarte bine
Deci cam astea sunt posibilitatiile stai calma totul va fi bine!
NU ESTI INSARCINATA! RELAXEAZA-TE! DU-TE LA UN ENDOCRINOLOG EL TE VA AJUTA !
Sanatate multa ! ( incearca sa faci sex protejat va mai bine pt tine atat din punct de vedere emotional cat si medical, nu cred ca vrei sa ajungi sa faci mereu avorturi, vei avea constiinta incarcata si te vei imbolnavi in ultimul hal, cunosc femei care isi blesteama zilele din cauza unui avort, foloseste prezervativul, daca el nu vrea gaseste-ti altul inseamna ca el nu merita e un egoist se gandeste numai la placerea lui! )
Fii linistita multa sanatate si minte fii responsabila!
Eruve
Am fost la ginecolog si am facut un ecograf ; mi-a spus ca poate am vreo raceala. Daca calculele mele imi arata o posibila sarcina in saptamana 12-13, in mod normal s-ar fi vazut la o ecografie pelvina ? Mi se pare ca am burta umflata si o mica umflatura in partea dreapta jos; am senzatia unor zvacnituri in zona pelviana si la burta. Ce raspuns imi puteti da?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Detalii despre BTS legat de modul de transmitere
- 11alergie in timpul sarcini
- 2implantul are cumva infuenta asupra sarcinii?
- 4eu si prietena mea ne-am tratat pt o infectie BTS... teste sange?
- 10Ce analize? Unde? Va rog raspundeti!
- 12radiografie la mana in primul trimestru de sarcina
- 5HTA in sarcina
- 10Amorteala degetelor de la mana stanga!!!!!!!!!
- 6am o BTS si nu stiu ce este, nu am gasit tratament.
- 6Diagnostica cu toxoplasmoza acum 10 ani. cum va fi afectata o viitoare sarcina?
- 6esecul prezervativului. va rog frumos sa ma lamuriti. multumesc!
- 7Cate saptamani de sarcina am?
- 5boli cu transmitere sexuala
- 0operatie amigdale vs sarcina
- 3Sindrom posttrombotic si sarcina
- 2radiografie dentara in timpul sarcinii
- 0E posibil sa fie vreo problema cu sarcina?
- 2Antibiotice in primele saptamani de sarcina
- 2Pot ramane insarcinarta?
Mai multe informații despre: Bolile cu transmitere sexuala sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Gonoreea (blenoragia)
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina