Avort MEDABON 2023 nedureros

19-06-2023
AnamariaBrx
Nu este medic/terapeut
AnamariaBrx
Buna, încep prin a preciza ca sunt o studenta de 19 ani, in curand 20. Sarcina a venit intr-un moment foarte dificil pt mine, sesiunea de vara. De cum mi-a intarziat ciclul am luat masuri si am facut un test, iar in aceasi zi mi am facut programare pt avort medicamentos dupa ce m-am informat pe internet. Urmatoarea zi am ajuns la clinica unde mi a-a confirmat sarcina cu ecografie(in jur de 3 saptamani) si am primit cutia de medabon cu o brosura cu toate instructiunile de la dna doctor.
Seara la 22 am luat prima pastila pe cale orala. Urmatoarele zile m-am simtit ok, poate doar putin slabita. Am inceput sa sangerez, dar nu exagerat(mentionez ca eu nici la menstruatie nu sangerez mult) si sa imi curga cheaguri de sange. Nu simteam durere, doar mici intepaturi sau discomfort. Am citit ca se poate sa dai afara fatul de la prima pastila intrucat iti opreste sarcina din evolutie. A doua zi de la prima pastila am eliminat la baie un cheag mai mare rotund.
Seara dupa 48 de ore am introdus cele 4 pastile in vagin. Ma asteptam la niste dureri foarte mari dupa cum scrie pe prospect si am citit la alte femei. Eram pregatita cu perna calda si pastile, dar nu am simtit mai nimic. La inceput primele ore cand ma miscam cateva intepaturi si crampe, dar foarte mici. Eram speriata ca poate nu isi facea efectul. Scriu acest mesaj a doua zi de la cele 4 pastile, mai exact la aproape 24 de ore. Nu am absolut nicio durere si nici nu sangerez excesiv, doar la baie cand ma sterg si cateva picaturi pe tampon.
O sa revin in comentarii sa va spun daca sarcina s-a eliminat corect cand voi merge la control. Sper ca am fost doar norocoasa si nu am avut dureri, asa ca nu va speriati de restul povestilor cum ca este teribil, fiecare corp este diferit.
A mai fost cineva in situatia sa nu se simta rau? Imi este si frica ca nu cumva sa nu iti fi facut efect pastilele pentru activarea contractiilor.
4 comentarii
0
20-06-2023, ora 09:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Când femeile însărcinate sunt pe marginea prăpastiei, în criza de sarcină, ele au nevoie de sprijin. Nu au nevoie să fie amăgite că avortul le va rezolva problemele – orice problemă ar putea rezolva, în mod cert își pierd copilul.
De aceea, au nevoie să nu li se închidă ușa unei vieți împreună cu copilul lor. Au nevoie să poată să aleagă să-și nască copilul și să fie sprijinite pe acest drum.

Centrele Roua

Ești însărcinată și ai nevoie de ajutor?
Sună-ne la numărul: *8282. Suntem alături de tine!

Consilierea psihologică te poate ajuta să depășești cu bine provocările apărute în timpul sarcinii, iar centrele oferă și sprijin concret pe parcursul sarcinii și după nașterea copilului.

Sunt multe femei aflate în criză de sarcină care spun că ședințele de consiliere sunt ca o rază de speranță. Ce facem de fapt? Le ascultăm, le ghidăm, le ajutăm să devină mai puternice pentru ele însele şi pentru copiii lor. Să aibă acel moment revelator când virează pe drumul cel bun și văd luminița de la capătul tunelului.
0
21-06-2023, ora 20:12
Alina 21
Nu este medic/terapeut
Alina 21
Buna. Saptamana trecuta am trecut si eu prin asta. Joi seara am luat pastial iar sambata am introdus cele 4 ovule. La o ora si jumatate dupa ovule cred a a avut loc expulzia. Dureri nu am avut asa mari, ca la o menstra normala si sangerari la fel, mai putin primele 2 ore cand au fost destul de multe si cu chiaguri. Problema este ca de luni am durere in zona pelviana destul dd mare, luni noapte am avut frisoane, marti m a mai lasat iar azi m au luat iar mai tare. Am sunat la mddic si a spus ca e normal doar ca maine voi merge la control pt ca ma ingrijoreaza destul de tare durerile si frisoanele aparute asa tarziu. Stiu ca sunt normale dar am inteles ca in primele zile de la administrare. La tine cum e acum dupa cateva zile?
0
23-07-2023, ora 17:59
Lely99
Nu este medic/terapeut
Lely99
Comprimatele vaginale se introduc unul dupa altul sau la un interval de timp?
0
17-01-2025, ora 21:39
Tania20
Nu este medic/terapeut
Tania20
Buna!
La ce clinica ai fost pentru administrarea pastilelor?
Ai gasit o programare asa repede? Daca imi poti da cateva detalii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •