avort spontan? sarcina 20 sapt.
Buna, am si eu intrebari, poate ma lamureste cineva.
Am 29 ani, la a 3-a sarcina in sapt 20 am aflat cu mare soc ca puiutul meu a ramas fara lichid amniotic si ca nu se mai putea face nimic. Nu stiu, inca sunt in stare de soc, dar eu consider ca a fost vorba de pasivitate si neinteres din partea Dr. mai ales ca inainte de episodul acesta dureros, am fost internata cu sangerari vaginale, am stat o sapt in spital dupa care am plecat acasa, fara macar un consult sau ecograf. La interval de 3 zile, l-am sunat pe dr, ptr ca aveam o scurgere puternica roz/maroniu, dar mi-a zis ca e ok atata timp cat eu luam utrogestan pe cale vaginala. In ziua urmatoare am insistat sa ma vada ca nu mi se parea ok sa am si dureri de burta... aceea scurgere, la cere el mi-a zis ca totul e ok
Am plecat acasa bucuroasa ca nu am motiv sa-mi fac probleme, si fetita mea este bine! In aceea seara de la ora 22.00 incercam sa ma odihnesc, dar nu reuseam ptr ca aveam dureri, iar ptr dureri mi-a zis sa iau no-spa. Am luat no-spa, dar nu mi-a trecut, dupa 2 ore am mai luat o doza, la fel cu aceleasi dureri pana cand am inceput sa cronometrez intervalul de timp si mi-am dat seama ca erau contractii 3-5-6 min. si am ajuns la urgrenta respectiv internare.A doua zi, la eco mi-a zis dr. ca avem o problema: nu mai am lichidamniotic.
Am crezut ca-i dau in cap! Eu i-am zis de 2 zile ca ceva nu e ok dar el nu m-a ascultat iar el nu a vazut nimic suspect.
Si asa fetita mea a fost obligata sa se nasca la 20 de sapt a trait 2 ore si fara sanse de viata. Intrebare: Nu se putea evita asa ceva? Cum pot sa definesc acest cosmar : Nepasare sau Malpraxis? Sunt atat de afectata incat nici nu stiu ce trebuie sa fac! dati-mi un sfat! Multumesc!!!!
Am 29 ani, la a 3-a sarcina in sapt 20 am aflat cu mare soc ca puiutul meu a ramas fara lichid amniotic si ca nu se mai putea face nimic. Nu stiu, inca sunt in stare de soc, dar eu consider ca a fost vorba de pasivitate si neinteres din partea Dr. mai ales ca inainte de episodul acesta dureros, am fost internata cu sangerari vaginale, am stat o sapt in spital dupa care am plecat acasa, fara macar un consult sau ecograf. La interval de 3 zile, l-am sunat pe dr, ptr ca aveam o scurgere puternica roz/maroniu, dar mi-a zis ca e ok atata timp cat eu luam utrogestan pe cale vaginala. In ziua urmatoare am insistat sa ma vada ca nu mi se parea ok sa am si dureri de burta... aceea scurgere, la cere el mi-a zis ca totul e ok
Am plecat acasa bucuroasa ca nu am motiv sa-mi fac probleme, si fetita mea este bine! In aceea seara de la ora 22.00 incercam sa ma odihnesc, dar nu reuseam ptr ca aveam dureri, iar ptr dureri mi-a zis sa iau no-spa. Am luat no-spa, dar nu mi-a trecut, dupa 2 ore am mai luat o doza, la fel cu aceleasi dureri pana cand am inceput sa cronometrez intervalul de timp si mi-am dat seama ca erau contractii 3-5-6 min. si am ajuns la urgrenta respectiv internare.A doua zi, la eco mi-a zis dr. ca avem o problema: nu mai am lichidamniotic.
Am crezut ca-i dau in cap! Eu i-am zis de 2 zile ca ceva nu e ok dar el nu m-a ascultat iar el nu a vazut nimic suspect.
Si asa fetita mea a fost obligata sa se nasca la 20 de sapt a trait 2 ore si fara sanse de viata. Intrebare: Nu se putea evita asa ceva? Cum pot sa definesc acest cosmar : Nepasare sau Malpraxis? Sunt atat de afectata incat nici nu stiu ce trebuie sa fac! dati-mi un sfat! Multumesc!!!!
7 comentarii
Imi pare rau pt cele intimplate si eu sunt insarcinata in 10 saptamani si mi-e teama sunt deja la al 2 -lea copil.Nu stiu de ce dr recomanda no-spa, nu este bun in sarcina provoaca contratii. Si eu la prima sarcina am avut dureri pana la 6 luni dar totul a fost ok.Acum la fel am dureri dar suportabile, i-am spus dr-lui si mi-a dat o reteta cu vitamine, printre care si no-spa, dar nu i-au no-spa nici in ruptul capului.Se putea evita asta, putem da vina pe dr, dar pana la urma asa a fost sa fie de la d-zeu.O sa treceti peste acest eveniment neplacut.Sanatate multa!
da, multumesc ptr raspuns, sa aveti o sarcina usoara! De la Dumnezeu nu primim asa ceva, ptr ca El ne iubeste, asta se numeste grasala umana. Dr-ul meu s-a trezit din somn mult prea tarziu.
Imi pare nespus de rau ;ar fi bine sa gandesti ca asa a vrut Dumnezeu si poate iti va fi mai bine;sper sa nu trec niciodata prin asa ceva.
groaznice momentele prin care ai trecut, in cazurile astea nici nu stii ce sa zici oricum nimic nu-ti mai alina durerea...D-zeu este Mare si sigur iti va da un puiut in cel mai scurt timp iar in privinta medicului nu stiu ce sa zic..decat la o viitoare sarcina in nici un caz sa nu-l mai vizitezi...multi pupici si sanatate
Dariaalexandra no-spa contine drotaverina si este un bun antispastic(previne spasmele muschilor), de altfel singurul antispastic permis in sarcina. Cine ti a spus ca produce contractii cand de fapt el nu face decat sa le diminueze.
no-spa e permis in sarcina, chiar e indicat daca ai dureri uterine mari... dar luat cu masura, k orice alt medicament. cat despre sarcina, imi pare rau pt cele intamplate, insa nu cred ca se putea preveni...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreo capsula pt provocarea unui avort spontan?
- 5pot sa raman insarcinata?
- 3Retinerea ciclului dupa avort spontan
- 4Oare a fost avort spontan?
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 1Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.
- 6Sunt disperata: insarcinata in 5 saptamani. cum pot provoca avortul spontan?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor dupa un avort spontan
- 1avort spontan
- 15va rog mult sa ma ajutati - 6 avorturi spontane
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 1avort spontan
- 3Avort spontan
- 2Prima menstruatie dupa avert spontan sau o un Nou avort?
- 1Cauza avortului spontan poate fi actul sexual în timpul sarcinii?
- 0Avort spontan ?
- 2Sangerare cu bucati cat pumnul de cheaguri de sange
- 1Avort spontan
- 0Evolutie oprita
Mai multe informații despre: Avortul spontan
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: