efecte secundare postinor sau sarcina?
am avut un contact sexual neprotejat la inceput dupa care am folosit prezervativul. am luat postinor dupa mai bine de 48 ore. exact in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul, mentionez ca acesta este regulat, a aparut o sangerare maronie, de intensitate foarte redusa...aceasta este a treia zi de cand am aceasta sangerare.am toate simptomele cm, ma dor sanii ingrozitor, ovarele insa aceasta sangerare este la fel de redusa ca in prima zi, insa durerile se accentueaza. avand in vedere faptul ca nu a ejaculat in mine si ca am luat postinor este vreo posibilitate sa fiu insarcinata? am facut si un test de sarcina insa aceasta a iesit negativ...sa fie oare aceasta sangerare de intensitate redusa ciclul menstrual si sa fie astfel din cauza administrarii postinorului?
3 comentarii
Simptomele descrise sunt urmare a Postinorului, nu au legatura cu vreo sarcina.
este posibil insa ca aceasta sangerare desi este foarte foarte diminuata sa fie de fapt ciclul menstrual, avand in vedere ca a aparut exact in ziua in care trebuia sa vina ciclul menstrual?va multumesc!
buna ziua! am avut un contact sexual neprotejat pe data de 1 iulie. a doua zi am luat postinor, iar pe data de 8 iulie mi-a venit menstruatia, insa de intensitate foarte redusa... care m-a tinut 3 zile..dupa aceste 3 zile am avut greturi si am sanii putin umflati si durerosi.. sunt efectele secundare ale postinorului?va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3posibila sarcina?
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 2Am luat postinor si mi-a venit ciclul destul de abundent
- 3postinor si alcool
- 19eficienta postinorului
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 3pot fi gravida?
- 0oare sunt insarcinata?
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 2Insarcinata sau nu?
- 5ciclu neregulat sau sarina?
- 6Am ciclul neregulat.. sunt insarcinara?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 2Sex oral
- 1Semn de sarcina?
- 0Risc sarcina
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: