efecte secundare postinor sau sarcina?

20-11-2008
just_me_a
Nu este medic/terapeut
just_me_a
am avut un contact sexual neprotejat la inceput dupa care am folosit prezervativul. am luat postinor dupa mai bine de 48 ore. exact in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul, mentionez ca acesta este regulat, a aparut o sangerare maronie, de intensitate foarte redusa...aceasta este a treia zi de cand am aceasta sangerare.am toate simptomele cm, ma dor sanii ingrozitor, ovarele insa aceasta sangerare este la fel de redusa ca in prima zi, insa durerile se accentueaza. avand in vedere faptul ca nu a ejaculat in mine si ca am luat postinor este vreo posibilitate sa fiu insarcinata? am facut si un test de sarcina insa aceasta a iesit negativ...sa fie oare aceasta sangerare de intensitate redusa ciclul menstrual si sa fie astfel din cauza administrarii postinorului?
3 comentarii
0
20-11-2008, ora 00:32
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Simptomele descrise sunt urmare a Postinorului, nu au legatura cu vreo sarcina.
0
20-11-2008, ora 08:35
just_me_a
Nu este medic/terapeut
just_me_a
este posibil insa ca aceasta sangerare desi este foarte foarte diminuata sa fie de fapt ciclul menstrual, avand in vedere ca a aparut exact in ziua in care trebuia sa vina ciclul menstrual?va multumesc!
0
15-07-2011, ora 13:21
mittitik
Nu este medic/terapeut
mittitik
buna ziua! am avut un contact sexual neprotejat pe data de 1 iulie. a doua zi am luat postinor, iar pe data de 8 iulie mi-a venit menstruatia, insa de intensitate foarte redusa... care m-a tinut 3 zile..dupa aceste 3 zile am avut greturi si am sanii putin umflati si durerosi.. sunt efectele secundare ale postinorului?va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •