efecte secundare postinor sau sarcina?

am avut un contact sexual neprotejat la inceput dupa care am folosit prezervativul. am luat postinor dupa mai bine de 48 ore. exact in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul, mentionez ca acesta este regulat, a aparut o sangerare maronie, de intensitate foarte redusa...aceasta este a treia zi de cand am aceasta sangerare.am toate simptomele cm, ma dor sanii ingrozitor, ovarele insa aceasta sangerare este la fel de redusa ca in prima zi, insa durerile se accentueaza. avand in vedere faptul ca nu a ejaculat in mine si ca am luat postinor este vreo posibilitate sa fiu insarcinata? am facut si un test de sarcina insa aceasta a iesit negativ...sa fie oare aceasta sangerare de intensitate redusa ciclul menstrual si sa fie astfel din cauza administrarii postinorului?
3 comentarii

Simptomele descrise sunt urmare a Postinorului, nu au legatura cu vreo sarcina.

este posibil insa ca aceasta sangerare desi este foarte foarte diminuata sa fie de fapt ciclul menstrual, avand in vedere ca a aparut exact in ziua in care trebuia sa vina ciclul menstrual?va multumesc!

buna ziua! am avut un contact sexual neprotejat pe data de 1 iulie. a doua zi am luat postinor, iar pe data de 8 iulie mi-a venit menstruatia, insa de intensitate foarte redusa... care m-a tinut 3 zile..dupa aceste 3 zile am avut greturi si am sanii putin umflati si durerosi.. sunt efectele secundare ale postinorului?va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 2Sunt gravida ?
- 3postinor !!! help!!!
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 3sunt oare insarcinata? va rog mult
- 2este vorba despre o sarcina?
- 2As putea fi insarcinata?
- 1pot ramane insarcinata fara a face sex propriu zis??
- 4Exista riscul sa fii ramas insarcinata?
- 2Sunt gravida?
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 40oare sunt insarcinata?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 1Sarcină sau nu?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 4Îmi răspundeți și mie va roggg???? E urgent ! mi-e frica de sarcina!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: