Insarcinata oare?

30-08-2013
Marmotata
Nu este medic/terapeut
Marmotata
Am o problema care nu-mi da liniste, am hotarat sa-mi incep viata sexuala, iar la jumatatea lunii trecute am incercat sa fac asta, insa nimic nu s-a finalizat. Tin sa mentionez ca prietenul meu a ejaculat la baie, moment dupa care s-a intors si am incercat din nou, insa nu a fost contact complet, doar ma atingea pe vulva si incerca sa-si introduca penisul insa nu l-a introdus astfel incat sa imi rupa himenul. Sunt speriata ca nu cumva sa-i mai fi ramas ceva acolo si apoi noi am facut acel 'petting'...sau lichidul preejaculator.. Pe data de 22 iulie mi-a venit CM si a fost normal, iar luna aceasta mi-a venit pe data de 19, insa m-a tinut doar 3 zile, ceea ce e neobisnuit, de obicei ma tine intre 5-7 zile. Am facut doua teste de sarcina tip banda, unul Minut si unul First Moment si ambele au iesit negative, mentionez ca le-am facut la 5 saptamani de la contact, si la interval de 2 zile. Sunt foarte panicata, se poate totusi sa fie vorba de o sarcina? Nu prezint simptome.
3 comentarii
0
30-08-2013, ora 17:35
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu esti insarcinata.
Dar poti sa iei BTS daca nu te protejezi.
0
30-08-2013, ora 17:42
Marmotata
Nu este medic/terapeut
Marmotata
Da, sunt sigura ca am fost incostienta, cu siguranta data viitoare voi fi mai atenta, doar insarcinata sa nu fiu acum...
0
02-09-2013, ora 11:55
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
daca spui ca nu a introdus penisul si mai mult de atat ti-ai facut si doua teste si au iesit negative, stai linistita si ai mai multa grija data viitoare. este vorba despre viata si sanatatea ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •