Insarcinata oare?
Am o problema care nu-mi da liniste, am hotarat sa-mi incep viata sexuala, iar la jumatatea lunii trecute am incercat sa fac asta, insa nimic nu s-a finalizat. Tin sa mentionez ca prietenul meu a ejaculat la baie, moment dupa care s-a intors si am incercat din nou, insa nu a fost contact complet, doar ma atingea pe vulva si incerca sa-si introduca penisul insa nu l-a introdus astfel incat sa imi rupa himenul. Sunt speriata ca nu cumva sa-i mai fi ramas ceva acolo si apoi noi am facut acel 'petting'...sau lichidul preejaculator.. Pe data de 22 iulie mi-a venit CM si a fost normal, iar luna aceasta mi-a venit pe data de 19, insa m-a tinut doar 3 zile, ceea ce e neobisnuit, de obicei ma tine intre 5-7 zile. Am facut doua teste de sarcina tip banda, unul Minut si unul First Moment si ambele au iesit negative, mentionez ca le-am facut la 5 saptamani de la contact, si la interval de 2 zile. Sunt foarte panicata, se poate totusi sa fie vorba de o sarcina? Nu prezint simptome.
3 comentarii
Nu esti insarcinata.
Dar poti sa iei BTS daca nu te protejezi.
Dar poti sa iei BTS daca nu te protejezi.
Da, sunt sigura ca am fost incostienta, cu siguranta data viitoare voi fi mai atenta, doar insarcinata sa nu fiu acum...
daca spui ca nu a introdus penisul si mai mult de atat ti-ai facut si doua teste si au iesit negative, stai linistita si ai mai multa grija data viitoare. este vorba despre viata si sanatatea ta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1exista posibilitatea sa ramana insarcinata?
- 2sint insarcinata?
- 8raspuns va rog: e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 7sunt cumva insarcinata???
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 6intarziere sau sarcina?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 4E posibil sa raman insracinata?
- 1Ajutor! Exista riscul de sarcina?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 4sunt insarcinata?
- 2Întrebări despre o viitoare sarcina
- 1Sarcinaaaa????
- 2Sarcina?
- 4Sarcina
- 7sex neprotejat
- 0Analize hormonale
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: