Întârzierea menstruatiei
Buna ziua.
Imi întârzie menstruatia de 4 zile, am crampe ca si cum mi-ar veni menstruatia, dar doar seara de cele mai multe ori. Am dureri de spate in ultimele zile, sanii sunt umflați si usor sensibili, dar nici vorbă sa-mi vina menstruatia. Ne dorim mult un bebe, mi-am facut un test de sarcina aseară si unul astăzi dimineață si au ieșit ambele negative, cu mențiunea că la cel de dimineata linia de control a iesit un pic ștearsă. Ce credeti? E posibil sa fie sarcina? In mod normal nu am întârzieri si abia ce am făcut un control ginecologic luna trecută si totul era în regulă. Va multumesc
Imi întârzie menstruatia de 4 zile, am crampe ca si cum mi-ar veni menstruatia, dar doar seara de cele mai multe ori. Am dureri de spate in ultimele zile, sanii sunt umflați si usor sensibili, dar nici vorbă sa-mi vina menstruatia. Ne dorim mult un bebe, mi-am facut un test de sarcina aseară si unul astăzi dimineață si au ieșit ambele negative, cu mențiunea că la cel de dimineata linia de control a iesit un pic ștearsă. Ce credeti? E posibil sa fie sarcina? In mod normal nu am întârzieri si abia ce am făcut un control ginecologic luna trecută si totul era în regulă. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ce intarzie atat?
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 0Intarziere menstruatie.Ajutor!
- 3Menstruatie intarziata
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 8Sunt gravida?
- 0Ce poate fi?
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 1De ce imi intarzie menstruatia??
- 0Întârziere menstruație
- 13Întârziere menstruație
- 1Menstruatia intarzie
- 1Intarziere menstruatie
- 0Menstruatie
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: