Întârzierea menstruatiei

Buna ziua.
Imi întârzie menstruatia de 4 zile, am crampe ca si cum mi-ar veni menstruatia, dar doar seara de cele mai multe ori. Am dureri de spate in ultimele zile, sanii sunt umflați si usor sensibili, dar nici vorbă sa-mi vina menstruatia. Ne dorim mult un bebe, mi-am facut un test de sarcina aseară si unul astăzi dimineață si au ieșit ambele negative, cu mențiunea că la cel de dimineata linia de control a iesit un pic ștearsă. Ce credeti? E posibil sa fie sarcina? In mod normal nu am întârzieri si abia ce am făcut un control ginecologic luna trecută si totul era în regulă. Va multumesc
Imi întârzie menstruatia de 4 zile, am crampe ca si cum mi-ar veni menstruatia, dar doar seara de cele mai multe ori. Am dureri de spate in ultimele zile, sanii sunt umflați si usor sensibili, dar nici vorbă sa-mi vina menstruatia. Ne dorim mult un bebe, mi-am facut un test de sarcina aseară si unul astăzi dimineață si au ieșit ambele negative, cu mențiunea că la cel de dimineata linia de control a iesit un pic ștearsă. Ce credeti? E posibil sa fie sarcina? In mod normal nu am întârzieri si abia ce am făcut un control ginecologic luna trecută si totul era în regulă. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi intirzie ciclul mestrual
- 11Nu mi-a venit ciclul!
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 3Este posibil sa nu imi vina ciclul o luna daca am luat anticonceptionale timp de 1 an?
- 8Cum sa intarzii menstruatia!?
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 4intarziere menstruatie
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 4Intarziere menstruatie
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 0Intarziere menstruatie
- 1Intarziere ciclu
- 0Sarcina sau raceala?
- 8Anticonceptionale
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 3Intarziere menstruatie
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 13Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: