Menstrutie intarziata
Buna ziua.
Mi-a intrziat menstruatia timp de 3 luni.Pana atunci am avut menstruatia f regulata.
Nu i-au anticonceptionale, si mi-am facut pana acum 5 teste de sarcina care au iesit toate negative.
Acum 4-5 luni am fost la un consult ginecologic, unde am fost diagnosticata cu o infectie, am luat antibiotice si mi-a trecut.
Restul analizelor au fost bune.
Mi-am facut luna aceasta analize la sange si urina si mi-au iesit bune.N-au indicat vreo infectie in organism.
Care ar putea fi cauzele acestei intarzieri.
va multumesc.
Mi-a intrziat menstruatia timp de 3 luni.Pana atunci am avut menstruatia f regulata.
Nu i-au anticonceptionale, si mi-am facut pana acum 5 teste de sarcina care au iesit toate negative.
Acum 4-5 luni am fost la un consult ginecologic, unde am fost diagnosticata cu o infectie, am luat antibiotice si mi-a trecut.
Restul analizelor au fost bune.
Mi-am facut luna aceasta analize la sange si urina si mi-au iesit bune.N-au indicat vreo infectie in organism.
Care ar putea fi cauzele acestei intarzieri.
va multumesc.
2 comentarii
Mergi la un inecolog ca nu e k.Ar putea fi ceva dereglari hormonale sau chiar un chistuletz, ceva...
buna.am si eu o intrebare...aqm o luna si 3 saptamani am avut contact sexual neprotejat(era chiar prima zi dupa menstruatie), apoi am plecat in alta tara.nu a ejaculat in mine, dar menstruatia nu mi-a venit nici aqm, tin sa precizez k am menstruatie neregulata.aceasta intarziere poate fi din cauza schimbarii climei?alte simptome nu am sa ma duca cu gandul la o posibila sarcina.va rog spune-ti-mi parerea voastra. va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarzierea ciclului
- 2Intarzierea menstruatiei cu Revigedon
- 12sunt oare gravida???
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 1Întârziere CM
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 1Poate fi vorba de o sarcina?
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 1Întârzierea menstruației!
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 0Întârziere menstruație anexita
- 0Menstruație întârziată
- 0Anticoncepționale și duphaston
- 2Nu ii vine perioada dupa sex
- 2Sunt gravidă?
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: