Apendicita cronica. Ce e de facut ?
In urma unei ecografii abdominsle am fost diagnosticat cu gastroduodenita, colicist cu pereti ingrosati si apendice la limita superioara a normalului de 10 mm. Ce e de facut, medicul care m-a consultat a dat din umeri si mi-a zis sa mai asteptam. Ce e drept simt o mica jena (fara sa ma doara) in partea dreapta jos care iradiaza pe sold. Analizele la sange sunt bune leococitele sunt in limite normale (cel putin asa erau acum doua luni cand mi-am facut analizele). La palpat nu ma doare nimic insa simt o oarecare jena care radiaza pe sold in spate si pe picior. Va rog sa imi dati si mie un raspuns, daca ma programez pentru operatie risc ceva ? Pentru inceput am zis ca o sa merg la un nou ecograf in alta parte. Va multumesc pentru eventualul raspuns.
2 comentarii
Nu imi raspunde si mie nimeni ? Nu vreau decat o parere.
si eu am o durere surda in zona apendicelui, daca este marita apendicita nu este bine si nu astepta sa se agraveze.mai fa un consult la un alt internist si un alt ecograf sa confirme.eu m-am programat pentru ecograf si consult si daca e marita apendicita ma operez fara nici o rezerva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9apendicita
- 2operatie rosie si dureroasa
- 9ma inteapa ceva jos in partea dreapta niste intepaturi cate o data zici ca este o lama de cutit
- 3ma suspectez de apendicita, cateva intrebari despre operatie
- 3dupa operatia de apendicita, ma doare in partea dreapta
- 0operatia de apendicita
- 0Recuperare dupa operatie apendicita
- 0Durere dupa 3 saptamani de la operatia de apenticita|!
- 14Neoplasm bronhopulmonar - carcinom scuamos
- 0dureri dupa operatia de apendicita
- 6Apendicita? Diagnostic dupa eco. Rog o parere avizata urgent.
- 0Durere de apendicita? - urgent
- 0Logest si operatia de apendicita
- 0Apendicita?
- 4Durere de burta dupa operatia de apendicita
- 1colecist globulos alitiazic
- 2Gastrita cronica interstitiala usoara cu hiperplazie foveolara si duodenita cronica - tratament natu
- 3Esofagita grad A, gastro-duodenita prin reflux alcalin
- 4Colecistul dismorfic alitiazic
Mai multe informații despre: Apendicita gastroduodenita colecistul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: