cu ce eficacitate in ulcer si esofagita are medicamentul GAVISCON?
Stie cineva daca in tara este folosit si cu ce eficacitate in ulcer si esofagita medicamentul GAVISCON?De unde il putem procura?
4 comentarii
Buna ziua, pentru GAVISCON cauta pe google.
Prospect Medicament - Gaviscon Advance, suspensie orala
www.pcfarm.ro/prospect.php?id=4132 - În cachePagini similare
Gaviscon Advance, suspensie orala - Indicatii: Tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian cum sunt: regurgitate acida, pirozis si indigestie.
Sanatate!!
Prospect Medicament - Gaviscon Advance, suspensie orala
www.pcfarm.ro/prospect.php?id=4132 - În cachePagini similare
Gaviscon Advance, suspensie orala - Indicatii: Tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian cum sunt: regurgitate acida, pirozis si indigestie.
Sanatate!!
Gaviscon dureri de burtica
www.utilecopii.ro/.../gaviscon-dureri-de-burtica-213.php/ - În cacheLa sfatul medicului i-am dat, cu lingurita, inainte de masa cate un saculet de gaviscon dizolvat in 2 lingurite de lapte, dar nu pare sa ajute.
www.utilecopii.ro/.../gaviscon-dureri-de-burtica-213.php/ - În cacheLa sfatul medicului i-am dat, cu lingurita, inainte de masa cate un saculet de gaviscon dizolvat in 2 lingurite de lapte, dar nu pare sa ajute.
Alin 12 de unde il putem procura, se gaseste in Romania?
Buna ziua,
Am facut si eu acum cateva zile o endoscopie.In foaia pe care mi-a dat-o medicul scrie asa:esofac-liniaZ-2 mici eroziuni liniare de aproximativ 2 mm fara extensie intre pliuri (esofagita grad B) iar mucoasa la stomac este normala si mi s-a recomandat antigen fecal de helicobacter pylori pentru ca luasem omez.As dori sa stiu ce inseamna si daca este ceva grav.Iau tratament cu controloc 40mg si daca se vindeca complet aceste leziuni.
Va multumesc si ast. raspunsul dvs.
Am facut si eu acum cateva zile o endoscopie.In foaia pe care mi-a dat-o medicul scrie asa:esofac-liniaZ-2 mici eroziuni liniare de aproximativ 2 mm fara extensie intre pliuri (esofagita grad B) iar mucoasa la stomac este normala si mi s-a recomandat antigen fecal de helicobacter pylori pentru ca luasem omez.As dori sa stiu ce inseamna si daca este ceva grav.Iau tratament cu controloc 40mg si daca se vindeca complet aceste leziuni.
Va multumesc si ast. raspunsul dvs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2esofagita de reflux
- 3arsuri esofagiene - ce imi recomandati?
- 4sufar de ulcer si as vrea sa renunt la fumat fara a ma ingrasa
- 4cancer gastric sau ulcer? semnal de alarma?!
- 3tratamentul pe care il urmez
- 6Ulcer sau Helicobacter?
- 12bila lenesa... esofagita de refux... colita...
- 4am fost diagnosticata cu ulcer esofagian de tip medicamentos
- 9Esofagita de reflux
- 0diaree esofagita hemoroizi
- 8Esofagita Gr B. Cu simptome ciudate
- 4Esofagita de reflux cronica?
- 4am nevoie de cel mai bun pe ulcere si helicobacter din buc
- 4Pancreatita, colon iritabil, ulcer
- 2Tumoare maligna esofagiana
- 5Esofagita de reflux
- 2Esofagita de reflux gastroesofagian
- 0Aș avea nevoie și eu de un răspuns dacă se poate
- 3Esofagita- intepaturi piept endoscopie