Secretie alba, galbuie
Buna. Am 20 de ani, si de cativa ani, am o secretie alba/galbuie mereu ( in fiecare zi ), uneori chiar si miroase. Tin sa mentionez ca am fost acum aproape 2 ani la control ginecologic, am luat niste ovule dar nu mi-a trecut. Aceasta secretie vine acompaniata uneori si de mancarimi. Nu am dureri sau alte chestii. Doar secretia, si uneori mancarimi. Nu folosesc tot felul de geluri pt zona intima, decat simpla igiena cu apa. Am avut o perioada cand am folosit absorbante zi de zi, pt ca nu suportam sa am mereu chilotul ud. Iar acum nu stiu ce sa fac, am citit eu tot felul de chestii pe internet care nu mi-au prea placut. Si as dorii o parere, daca se poate.
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna seara,
Simptomele pe care le prezentati sunt sugestive mai probabil pentru candidoza (infectie cu o ciuperca- candida) in sfera genitala. Pentru precizarea
diagnosticului se poate face un examen de laborator al secretiei. Se poate trata si
cu medicamente naturale- homeopate, gemoterapice, dar e nevoie pentru aceasta de un
consult personal, individualizat, efectuat de un medic cu competenta in domeniu.
Simptomele pe care le prezentati sunt sugestive mai probabil pentru candidoza (infectie cu o ciuperca- candida) in sfera genitala. Pentru precizarea
diagnosticului se poate face un examen de laborator al secretiei. Se poate trata si
cu medicamente naturale- homeopate, gemoterapice, dar e nevoie pentru aceasta de un
consult personal, individualizat, efectuat de un medic cu competenta in domeniu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ovulatia - e obligatoriu sa existe acele secretii?
- 2secretie vaginala abudenta fara miros.. ce e?
- 7cum trebuie sa fie o secretie vaginala normala?
- 3secretie albicioasa si usturime la urinare
- 3ciuperca genitala
- 5o mica umflatura in zona genitala
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 3interpretare examen secretie vaginala
- 0secretie vaginala foarte abundenta
- 0interpretare analiza secretie vaginala
- 5Interpretare examen microscopic secretie vaginala
- 9interpretare analize secretie vaginala
- 1Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?
- 7mancarimi in zona genitala
- 6alunite in zona genitala
- 1Umflatura in zona genitala
- 0Analize secretie vaginala in sarcina
- 2examen microscopic al secreţiei vaginale
- 3Ajutor! Vagin
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: