Entorsa + fractura dubla tibie-peroneu
Buna ziua / Hristos a inviat!
Acum cateva zile mama mea a achizitionat o 'frumoasa' dubla fractura de tibie si peroneu la glezna. I l-au pus la urgenta in ghips si urmeaza sa ne ducem la o alta radiografie pentru a vedea daca este nevoie de operatie. intrebarea mea este daca va fi nevoie de introducerea vreunei tije/surub operatia va presupune vreun cost avand in vedere ca ea se afla sub intretinerea mea iar plata CAS-ului s-a facut regulat in fiecare luna din an in ultimii 5-6 ani? Multumesc
Acum cateva zile mama mea a achizitionat o 'frumoasa' dubla fractura de tibie si peroneu la glezna. I l-au pus la urgenta in ghips si urmeaza sa ne ducem la o alta radiografie pentru a vedea daca este nevoie de operatie. intrebarea mea este daca va fi nevoie de introducerea vreunei tije/surub operatia va presupune vreun cost avand in vedere ca ea se afla sub intretinerea mea iar plata CAS-ului s-a facut regulat in fiecare luna din an in ultimii 5-6 ani? Multumesc
1 comentarii
Buna ziua!
Intr-un spital public, daca faceti dovada calitatii de asigurat, nu se plateste nimic.
Exista insa o mare problema: nu toate clinicile de traumatologie au materialele de osteosinteza necesare interventiei chirurgicale, prin urmare vi se va sugera sa vi le achizitionati.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Intr-un spital public, daca faceti dovada calitatii de asigurat, nu se plateste nimic.
Exista insa o mare problema: nu toate clinicile de traumatologie au materialele de osteosinteza necesare interventiei chirurgicale, prin urmare vi se va sugera sa vi le achizitionati.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16problema picioare
- 42Dureri - sensibilitate tibie
- 38Acum 2 zile am calcat stramb cu piciorul stang
- 3Fractura de platou tibial
- 17dureri de tibii dupa efort fizic (fotbal)
- 7Entorsa tibio-peroniera | tibio-fibulara
- 10Luxatie recidivanta. Astept raspuns multumesc!
- 5Entorse si ligamente
- 38Fractura tibie si peroneu
- 3Umflatura glezna deasupra tubiei
- 8dupa cat timp pot merge din nou?
- 1entorsa la un picior, dar la celalalt?
- 5Entorsa tibio-tarisiana la piciorul stang
- 3Meloreostoza
- 29dubla fractura de tibie si peroneu
- 5Fractura dislocare entorsa cot drept
- 14Dureri tibie
- 2durere picior în zona tibiei
- 5Entorsa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: