Plombă ruptă puțin

02-02-2019
Kid Do
Nu este medic/terapeut
Kid Do
Bună seara, în seara asta am mâcat floricele și după câteva minute am stat mai precaut și am mâncat mai ușor că observasem că se lipea.. Am stat mai ok că era doar asta, dar după câteva momente am simțit că s-a rupt puțin într-o parte(vis-a-vis cu al doilea molar[mai detaliat nu știu să explic]), am încetat să mai mănanânc și sunt panicat dacă o să pățesc ceva, dacă va face ceva probleme la contact cu apă rece/caldă..sau cu mâcarea. Plomba am pus-o anul trecut cam prin vară..
Sunt motive de îngrijorare..sau mai pot sta câteva luni/săptămâni până va trebui sa pun alta..ori să se pună material acolo.
3 comentarii
0
02-02-2019, ora 18:22
Kid Do
Nu este medic/terapeut
Kid Do
Edit: m-am uitat la maseaua plombata si părticelele rupte acopereau maseaua și cred ca este posibil sa simt cate ceva..
1
02-02-2019, ora 19:25
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna seara,
Mergeti cat mai repede la medic, poate mai sunt si alte fragmente fisurate.
0
05-02-2019, ora 15:48
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Probabil ca in urma traumatismului o parte din dinte s-a fisurat. Mergeți la medic pentru a va reface plomba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul