EMANERA - depresie?
Buna seara. Pentru unele probleme cu stomacul (dureri, gastrita, eructatii frecvente) medicul mi-a recomandat un tratament cu EMANERA 20mg timp de o luna. Fac tratamentul de 1 saptamana, durerile de stomac si toate simptomele s-au ameliorat, insa am o alta problema. Ma simt foarte obosita ziua, seara nu pot dormi si am o stare de agitatie si permanenta nemultumire. Stiu ca sunt reactii adverse normale, insa, vor trece dupa ce nu voi mai lua emanera ? Mi-este teama sa nu fac o depresie ( reactie adversa posibila de asemenea in prospect).
6 comentarii
Daca faceti, faceti doar pe perioada in care luati medicatia.
Totul e ca lipsa de putere si insomnia sa nu fi fost de dinainte. Adica sa fi avut un inceput de depresie de dinainte de a incepe tratamentul cu Emanera.
Totul e ca lipsa de putere si insomnia sa nu fi fost de dinainte. Adica sa fi avut un inceput de depresie de dinainte de a incepe tratamentul cu Emanera.
Nu stiu daca esti dispusa sa incerci dar pentru dureri de stomac, ulcer e foarte indicata cura de albus de ou. In fiecare dimineata inainte cu o ora de a te ridica din pat ia un albus de ou, nebatut, dupa care stai culcata pe spate. Asta timp de 3-4 saptamani. in primele 3-4 zile s-ar putea ca durerea sa se accentueze putin dar e sigur ca functioneaza. Cura se repeta in fiecare primavara si toamna, perioade in care durerile de la ulcer apar. Nu te costa mult, nu-i greu de luat si nu are efecte secundare. Tu esti cea care decide daca incerci sau nu
Va multesc frumos pt raspunsuri. Inainte de inceperea tratamentului eram ok, energica, ma incanta orice nimic. Doar de cand am inceput tratamentul sunt mai apatica si m-au speriat reactiile adverse din prospect. Sper sa imi reintru in normal dupa ce termin.
Ati incercat tratamentul cu ou? Cat timp trebuie sa stau intinsa?
Am luam Emanera de 40 mg si dupa 10 zile au inceput sa-mi apara dureri articulare si musculare. Reactiile adverse sunt si nu trebuie neglijate...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Orifril long 300mg
- 3Sensibilitate miros, gastrita
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 1dureri de stomac
- 3Ce se intampla cu mine?
- 3Depresie
- 35sunt o fire nefericita!
- 5Diagnostic: Micoza oro-faringiana; amigdalita linguala; amigdalita criptica; gastrita
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 21Tanar de 32 de ani, sa aibe depresie sau ce boala ar putea fi?
- 7Serdolect, Solian, Rispolept
- 25Depresia reactiva si depresia endogena
- 6Depresie. Posibilitatea de a lua carnetul de conducere
- 7Laptele de capra - bun in Depresie, oboseala, Astenie
- 5Durere de stomac
- 9Depresie de aproape un an!
- 2Tremurat de dinți greață și eructatii puternice
- 2Gastrită Va rog un răspuns
Mai multe informații despre: Depresia gastrita durerea de stomac eructatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: