EllaOne la 8-9h dupa contact - e eficienta luata dupa ovulatie?

In urma unui "accident" am fost nevoita sa iau EllaOne la recomandarea farmacistei. Am luat pastila la 8-9h dupa contact insa am cateva dubii intrucat e prima data cand sunt nevoita sa folosesc o astfel de metoda contraceptiva.
Accidentul s-a produs pe data de 8 iunie iar menstruatia ar trebui sa vina pe 17 iunie. Dupa calculele mele, ovulatia ar fi fost pe 3 iunie..iar nelamurirea mea este legata de cat de eficienta e pastila luata DUPA ovulatie, intrucat din cate m-am documentat, aceasta pastila ar intarzia de fapt ovulatia si astfel evitandu-se sarcina.. (Mentionez si ca am un ciclu de aprox 28 de zile).
As avea nevoie de o parere...bineinteles ca sunt panicata si da, va spun sincer ca am folosit prezervativ insa s-a rupt.
Va multumesc!
Accidentul s-a produs pe data de 8 iunie iar menstruatia ar trebui sa vina pe 17 iunie. Dupa calculele mele, ovulatia ar fi fost pe 3 iunie..iar nelamurirea mea este legata de cat de eficienta e pastila luata DUPA ovulatie, intrucat din cate m-am documentat, aceasta pastila ar intarzia de fapt ovulatia si astfel evitandu-se sarcina.. (Mentionez si ca am un ciclu de aprox 28 de zile).
As avea nevoie de o parere...bineinteles ca sunt panicata si da, va spun sincer ca am folosit prezervativ insa s-a rupt.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pastila de a doua zi si efectul ei
- 4pilula de a doua zi
- 3pilula uitata - postinor 2
- 10Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu?
- 5Sarcina sau nu?
- 4Escapelle
- 2Dupa folosirea pastilei de a doua zi
- 2E posibil sa fiu insarcinata?? Urgent
- 0Sarcina dupa pilula EllaOne
- 5pastilă de a doua zi
- 1Ajutati-ma, va rog din suflet! probleme dupa Escapelle
- 2Efecte pe termen lung ale pastilei De a doua zi
- 9Exista riscul de sarcina?
- 0Pastila de a doua zi
- 5Pastila de a doua zi
- 0Epilepsie si pastila de a doua zi
- 0Pastila de ajutor. Ajutor. Este urgent
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 0Pastila de a2 a zi
- 1Pastila de a doua zi ellaone
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi contraceptivele feminine ellaone
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: