Escapelle
La 11 zi a ciclului menstrual(14 februarie) am avut contact sexual si s-a rupt ptrezervativul.In 30 min am luat escapelle.Peste 5 zile (18februarie) am avut singerari putin abundente fara dureri si s-au terminat peste 4 zile.Ciclu trebuea sa vina pe 6 martie (30-32 interval) insa az 17 martie el nu este.Testul este negativ.Poate fi asa o mate dereglare? acea singerare poate spune ca pastila a avut efect?
4 comentarii
Utilizarea pastilei de urgenta presupune un dezechilibru hormonal important in organism, ceea ce poate fi la originea intarzierii ciclului. Dupa utilizarea pastilei de urgenta testul de sarcina este imprecis si ofera rezultate false de multe ori, tocmai datorita dezechilibrului de care vorbeam. Mai aveti rabdare putin. Ruperea prezervativului se produce datorita: taierii/perforarii lui, montarii defectuoase, lipsei lubrifierii sau utilizarii de lubrifianti nepotriviti cu prezervativul. Vedeti care din cele patru a fost...ca sa nu se mai intample pe viitor.
deja 12 zile intirzie ciclul este cv normal? singerarea este un semn ca pastila a luat efect?
Nu. Sangerarea (=spotting, efect advers al pastilei) nu e nici o dovada ca pastila a avut efect dar sunt extrem de rare cazurile in care nu are efect.
Atentie insa: aceste pastile sunt bombe de hormoni care pot produce avorturi timpurii.
Produc dereglari hormonale. Motiv pentru care intarzie si menstra.
Pastila contine hormoni mai multi decat daca ati fi luat anticonceptionale 2 ani, zilnic.
Din cauza acestor dereglari hormonale, trebuie sa aveti rabdare, menstruatia va veni.
Atentie insa: aceste pastile sunt bombe de hormoni care pot produce avorturi timpurii.
Produc dereglari hormonale. Motiv pentru care intarzie si menstra.
Pastila contine hormoni mai multi decat daca ati fi luat anticonceptionale 2 ani, zilnic.
Din cauza acestor dereglari hormonale, trebuie sa aveti rabdare, menstruatia va veni.
mersi mult pentru raspuns.m-am linistit un pic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Efectele secundare ale Postonorului 2
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 1sa iau sau nu pilula de urgenta? va rog raspundeti un medic ceva
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 5nume pilula de a doua zi...
- 3Intarziere menstruatie Escapelle
- 0Scurgeri rosiatice
- 0Escapelle-probleme
- 2Pastila de a doua zi
- 5pastilă de a doua zi
- 6Pastila de a doua zi, la ovulatie!
- 1Pastilă de a 2 a zi Postinor
- 0Sunt insarcinata?Am nevoie de un sfat rapid
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Escapelle scurgeri
- 0Sângerare inainte de ovulatie
- 0Intrebare: e posibil sa fi rămas însărcinată dacă am luat pastila de a doua zi?
- 0Pastila de a2 a zi
- 0Pilula de a doua zi
- 0Efecte pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: