Escapelle

17-03-2016
Elena000
Nu este medic/terapeut
Elena000
La 11 zi a ciclului menstrual(14 februarie) am avut contact sexual si s-a rupt ptrezervativul.In 30 min am luat escapelle.Peste 5 zile (18februarie) am avut singerari putin abundente fara dureri si s-au terminat peste 4 zile.Ciclu trebuea sa vina pe 6 martie (30-32 interval) insa az 17 martie el nu este.Testul este negativ.Poate fi asa o mate dereglare? acea singerare poate spune ca pastila a avut efect?
4 comentarii
0
17-03-2016, ora 16:53
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Utilizarea pastilei de urgenta presupune un dezechilibru hormonal important in organism, ceea ce poate fi la originea intarzierii ciclului. Dupa utilizarea pastilei de urgenta testul de sarcina este imprecis si ofera rezultate false de multe ori, tocmai datorita dezechilibrului de care vorbeam. Mai aveti rabdare putin. Ruperea prezervativului se produce datorita: taierii/perforarii lui, montarii defectuoase, lipsei lubrifierii sau utilizarii de lubrifianti nepotriviti cu prezervativul. Vedeti care din cele patru a fost...ca sa nu se mai intample pe viitor.
0
17-03-2016, ora 17:29
Elena000
Nu este medic/terapeut
Elena000
deja 12 zile intirzie ciclul este cv normal? singerarea este un semn ca pastila a luat efect?
0
17-03-2016, ora 18:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu. Sangerarea (=spotting, efect advers al pastilei) nu e nici o dovada ca pastila a avut efect dar sunt extrem de rare cazurile in care nu are efect.

Atentie insa: aceste pastile sunt bombe de hormoni care pot produce avorturi timpurii.
Produc dereglari hormonale. Motiv pentru care intarzie si menstra.
Pastila contine hormoni mai multi decat daca ati fi luat anticonceptionale 2 ani, zilnic.

Din cauza acestor dereglari hormonale, trebuie sa aveti rabdare, menstruatia va veni.
0
17-03-2016, ora 21:38
Elena000
Nu este medic/terapeut
Elena000
mersi mult pentru raspuns.m-am linistit un pic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici