Dupa folosirea pastilei de a doua zi
![Anamb](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare deoarece ma veti ajuta mult. Imediat dupa terminarea menstruatiei a avut loc un contact sexual neprotejat, fiind in perioada nefertila am dat frau liber acestui lucru insa partenerul a avut senzatia de ejaculare, s a speriat si dupa 5 secunde a ejaculat. Am folosit pastila de a doua zi pentru a fi sigura ca nu voi avea probleme. Am folosit escapelle la cateva ore dupa contactul sexual neprotejat. Nu am avut dureri sausenzatii de voma dupa uilizare. Dupa 5 zile de la administrarea pastilei au aparut sangereri. Sunt sangerari intre menstruatii sau este vorba de urmatoarea perioada menstruala aparuta mult mai devreme de termen? Trebuia sa vina conform calendarului peste 14 zile. Stiu ca pot aparea dereglari, dar voiam sa stiu despre ce este vorba in cazul meu, simple sangerari intre menstruatii sau urmatoarea menstruatie. Sau daca nu este normala aparitia sangerarilor. Ma dor sanii si simt o usoara durere abdominala. Astept un raspun ceva mai detaliat, ma multumesc anticipat!
2 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 10Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu?
- 0e indicat sa iau pastila de a doua zi?
- 1Pilula de a 2-a zi. In ce masura afecteaza aceasta pastila menstruatia?
- 0Pastila de a doua zi si menstruatie ciudata
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 0Pilula de a doua zi
- 2Secretii vaginale maronii
- 1relatie neprotejata in timp ciclului
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Care sunt consecintele Postenor, administrate de 4 ori in 6 luni?
- 1Scurgeri anormale...
- 1Postinor
- 1Escapelle
- 1Escapelle
- 1La cat timp vine menstruatia dupa pilula de a doua zi Postinor?
- 0Sunt insarcinata?Am nevoie de un sfat rapid
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Efecte Postinor
- 0Pastila de a doua zi de doua ori intr-o luna
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: