Dupa folosirea pastilei de a doua zi

25-06-2016
Anamb
Nu este medic/terapeut
Anamb
Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare deoarece ma veti ajuta mult. Imediat dupa terminarea menstruatiei a avut loc un contact sexual neprotejat, fiind in perioada nefertila am dat frau liber acestui lucru insa partenerul a avut senzatia de ejaculare, s a speriat si dupa 5 secunde a ejaculat. Am folosit pastila de a doua zi pentru a fi sigura ca nu voi avea probleme. Am folosit escapelle la cateva ore dupa contactul sexual neprotejat. Nu am avut dureri sausenzatii de voma dupa uilizare. Dupa 5 zile de la administrarea pastilei au aparut sangereri. Sunt sangerari intre menstruatii sau este vorba de urmatoarea perioada menstruala aparuta mult mai devreme de termen? Trebuia sa vina conform calendarului peste 14 zile. Stiu ca pot aparea dereglari, dar voiam sa stiu despre ce este vorba in cazul meu, simple sangerari intre menstruatii sau urmatoarea menstruatie. Sau daca nu este normala aparitia sangerarilor. Ma dor sanii si simt o usoara durere abdominala. Astept un raspun ceva mai detaliat, ma multumesc anticipat!
2 comentarii
0
26-06-2016, ora 00:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Spotting
0
03-07-2016, ora 02:15
Anamb
Nu este medic/terapeut
Anamb
Spotting? Ce e cu el?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul