E posibil sa fiu insarcinata?? Urgent
Buna. Am o problema, nu stiu cat de grava este, dar sunt df stresata din cauza asta, am si plans. Am avut un contact sexual cu prezervativ acum 6 zile, dar acesta s-a rupt cand el a terminat. Am luat pastila de a doua zi (escapelle) si azi trebuia sa imi vina(am ciclu regulat). Ideea e ca azi mi-a curs un pic de sange, dar doar atat, de dimineata nu a mai curs nimic. Sunt f ingrijorata. Daca am luat pastila mai pot ramane insarcinata? plus ca sapt trecuta eram ij perioada nefertila. Va rog un raspuns
2 comentarii
Buna ziua,
in mod normal daca Escapelle a fost administrat corect nu aveti motiv de ingrijorare; datorita administrarii contraceptiei de urgenta exista posibilitatea dereglarii ciclului menstrual. Perioada fertila o cunoasteti in urma efectuarii testelor de ovulatie? In cazul in care nu doriti sa ramaneti insarcinata va recomandam sa aflati cu exactitate perioada ovulatorie si sa consultati un specliast in contraceptie pentru a va recomanda o metoda contraceptiva potrivita pentru dvs.
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
in mod normal daca Escapelle a fost administrat corect nu aveti motiv de ingrijorare; datorita administrarii contraceptiei de urgenta exista posibilitatea dereglarii ciclului menstrual. Perioada fertila o cunoasteti in urma efectuarii testelor de ovulatie? In cazul in care nu doriti sa ramaneti insarcinata va recomandam sa aflati cu exactitate perioada ovulatorie si sa consultati un specliast in contraceptie pentru a va recomanda o metoda contraceptiva potrivita pentru dvs.
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
buna seara! Am 17 ani si am cumparat de la farmacie anticonceptionale microgynon, inca nu am inceput sa le iau pentru ca astept sa-mi vina menstruatia..e prima data cand iau.e vre problema ca am inceput de la anii astia?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 4pilula de a doua zi se poate lua dupa 10 de la chiuretaj?
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 0Pilula de a doua zi - nici un simptom
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 3Intarziere menstruatie Escapelle
- 4contact sexual neprotejat dupa escapelle
- 0Sansele unei sarcini
- 1anticonceptionale dupa pilula de a doua zi
- 0Hello! Sangerare dupa pastila de a doua zi
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0Escapelle și microgynon
- 1Și-a făcut efectul Escapelle?
- 0Escapelle la 24 h
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 0Am luat escapelle si inca nu mi a venit menstruatia
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: