pastilă de a doua zi

Buna! Am luat pastilă de a doua zi asa cum este indicat dupa un contact sexual neprotejati...ce ma îngrijorează e ca ma doare burta de atunci, de ce? Stie cineva?? Am 19 ani
5 comentarii

La unele persoane, ce-i drept într-un procent mic, pot apărea și astfel de dureri, dar dacă e de la pastilă, ar trebui să-ți treacă în scurt timp. Să nu fie o coincidență, să fie de la altceva.

De la ce altceva ar fi? Trebuia sa imi vina menstruatia, dar încă nu mi-a venit

Întârzierea poate avea și alte cauze, dar pentru mai multă siguranță ia un test de sarcină de la farmacie sau mergi la un control ginecologic. Controlul ginecologic poate depista și alte lucruri, de ex. o infecție.
Apoi pastila de a doua zi nu are efect asupra unei sarcini deja existente din lunile anterioare, numai în 24 de ore de la ultimul contact neprotejat.
Apoi pastila de a doua zi nu are efect asupra unei sarcini deja existente din lunile anterioare, numai în 24 de ore de la ultimul contact neprotejat.

Mi-a venit menstruatia. Oare sunt sanse sa fiu însărcinată sau lucruri de genu?

Normal ar trebui să nu fii, dar au fost situații când a venit menstruația și peste sarcină. Dar de obicei nu numai lipsa menstruației înseamnă că e sarcină, sunt și alte semne(greața sau răul de dimineață, sângerări sau alte scurgeri vaginale, sensibilitatea crescută a sânilor, oboseala sau somnolența, etc.) pe care le poți urmări.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 3pilula uitata - postinor 2
- 3sa iau postinor?
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 3Pilula de a 2a zi - posibilitati de a ramane insarcinata?
- 5Pilula de a doua zi, dupa 19 ore
- 1pilula de a 2 a zi
- 0Postinor- efecte
- 1anticonceptionale dupa pilula de a doua zi
- 2Pilula de a doua zi- reacții adverse
- 0Pastila de urgenta are efect ??
- 1Posibila sarcina??
- 2Întârzierea menstruației
- 1Si-a dat drumul in mine
- 1Escapelle, dar nu sunt in perioada fertila..
- 0Intrebare: e posibil sa fi rămas însărcinată dacă am luat pastila de a doua zi?
- 0Ajutati-ma cu un sfat, va rog! nici pana in prezent nu mi-a venit ciclu
- 0Dereglare ?
- 2Cheaguri sânge -Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: