pastila de a doua zi si efectul ei
am luat pastila de a doua zi si peste 2 ore am avut un act sexual neprotejat! care e probabilitatea ca pastila va avea efect?
4 comentarii
Pilula de a doua zi protejeaza pentru acte sexuale trecute, nu viitoare.
merci mult!
ce contraceptive pot sa iau dar care sa nu ingrashe?
ce contraceptive pot sa iau dar care sa nu ingrashe?
Buna ziua, am si eu o problema.Am avut un contact sexual neprotejat, partenerul neapucand sa ejaculeze sau cel putin nu am realizat, iar la interval de 24 de ore am administrat pastila contraceptiva.la 1 zi sau 2 dupa a intervenit o sangerare mica.Stiu ca unul din efectele pastilei de a doua zi este intarzierea menstruatiei.Tin sa precizez ca la mine menstruatia este neregulata.Care sunt sansele de a se produce"incidentul"nedorit?Multumesc anticipat!
Buna... am 19 ani si sunt ingrijorata. Am luat o pastila de a doua zi... nemtzeasca pt ca eram cu prietenul meu in germania si ni s-a intamplat sa fim putin nefericiti. el nu era foarte sigur daca a scapat ceva sau nu, dar ne-am hotarat sa cumparam o pastila. am luat-o si la 3 4, 5 zile cam asa, mi-a venit o sangerare de vreo 3 zile. pe mine c.m ma tine 5 zile deobicei. inainte de asta. ciclul meu menstrual a fost la inceputul lunii... pe 7-8 cam asa... iar pastila am luat-o prin data de 18, nu mai stiu exact. luna aceasta nu mi-a mai venit la inceput...inca astept:| e deja 22 oct si sunt speriata... mi-am facut si test de sarcina saptamana trecuta si a iesit negativ. oare sa fi fost acea sangerare, menstruatia? sau s-a dereglat total? astept un raspuns pt ca sunt ingrijorata... va multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am luat pastila de a doua zi si nu am avut acea scurgere
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 5nume pilula de a doua zi...
- 0Intârziere menstruala dupa pastila escapelle
- 1prezervativ rupt
- 1Menstruatia intarzie
- 2E posibil sa fiu insarcinata?? Urgent
- 0Prietena mea prezinta sangerari la 5 zile dupa ce a luat Postinor2.
- 0Pastila de a doua zi
- 1Escapelle
- 0Intrebare urgenta Escapell si anticonceptionale
- 2Postinor
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 0Contraceptie si pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 0Este normal ca simptomele pilulei contraceptivei de urgenta sa apară după doua saptamani?
- 0E posibil sa fiu însărcinată?
- 0Postinor 2
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: