Sarcina dupa pilula EllaOne
Buna ziua,
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la eficacitatea pilulei EllaOne in perioada ovulatiei.
Am luat aceasta pilula in ziua ovulatiei conform simptomelor uzuale ( mentionez ca pastrez si un calendar care imi indica ziua ovulatiei cu aproximatie ) dupa un contact sexual neprotejat avut cu o seara in urma, deci din nefericire, in perioada cea mai fertila a lunii.
La cateva ore dupa ce am luat pilula am avut sangerari si dureri abdominale usoare.
Este posibila o sarcina in aceste conditii? Daca da in ce masura afecteaza aceasta pilula sarcina?
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la eficacitatea pilulei EllaOne in perioada ovulatiei.
Am luat aceasta pilula in ziua ovulatiei conform simptomelor uzuale ( mentionez ca pastrez si un calendar care imi indica ziua ovulatiei cu aproximatie ) dupa un contact sexual neprotejat avut cu o seara in urma, deci din nefericire, in perioada cea mai fertila a lunii.
La cateva ore dupa ce am luat pilula am avut sangerari si dureri abdominale usoare.
Este posibila o sarcina in aceste conditii? Daca da in ce masura afecteaza aceasta pilula sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Antibiotic si pilula de a doua zi
- 0e indicat sa iau pastila de a doua zi?
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 5nume pilula de a doua zi...
- 29Ameteala, stare de betie, slabiciune, oboseala excesiva, tensiune oculara
- 0Postinor 2 ?
- 1Escapelle
- 0Escapelle- o lamurire?
- 1relatie neprotejata in timp ciclului
- 2Pastila de a doua zi
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0Pilula de a doua zi întârzie menstruația?
- 0Care sunt consecintele Postenor, administrate de 4 ori in 6 luni?
- 2Sarcina chiar și după escapelle?
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 2Sunt gravidă??
- 1URGENT! Sarcina dupa escapelle?
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Efecte pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: