Sarcina dupa pilula EllaOne
Buna ziua,
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la eficacitatea pilulei EllaOne in perioada ovulatiei.
Am luat aceasta pilula in ziua ovulatiei conform simptomelor uzuale ( mentionez ca pastrez si un calendar care imi indica ziua ovulatiei cu aproximatie ) dupa un contact sexual neprotejat avut cu o seara in urma, deci din nefericire, in perioada cea mai fertila a lunii.
La cateva ore dupa ce am luat pilula am avut sangerari si dureri abdominale usoare.
Este posibila o sarcina in aceste conditii? Daca da in ce masura afecteaza aceasta pilula sarcina?
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu privire la eficacitatea pilulei EllaOne in perioada ovulatiei.
Am luat aceasta pilula in ziua ovulatiei conform simptomelor uzuale ( mentionez ca pastrez si un calendar care imi indica ziua ovulatiei cu aproximatie ) dupa un contact sexual neprotejat avut cu o seara in urma, deci din nefericire, in perioada cea mai fertila a lunii.
La cateva ore dupa ce am luat pilula am avut sangerari si dureri abdominale usoare.
Este posibila o sarcina in aceste conditii? Daca da in ce masura afecteaza aceasta pilula sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6se poate intampla ceva nedorit? sarcina?
- 3sa cumpar pilula de a 2 zi?
- 3Pilula de a 2a zi - posibilitati de a ramane insarcinata?
- 0Contraceptia de urgenta
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 2postinor 2
- 0Dereglari după Escapelle
- 2Secretii vaginale maronii
- 0Ajutați-mă cu un răspuns, vă rog! mi-a venit menstruația foarte ciudata
- 0Care sunt consecintele Postenor, administrate de 4 ori in 6 luni?
- 1Posibila sarcina??
- 2Se scrie in fisa medicala daca am luat pastila de a doua zi?
- 0Pastila de ajutor. Ajutor. Este urgent
- 4Sarcina ? Ajutor
- 0Poate fi sarcina dupa postinor?
- 0Contraceptie si pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 0Va rog sa ma ajutati ! sunt insarcinata?
- 0Efecte pastila de a doua zi
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: