Ejaculare rapida
Buna ziua vin si eu cu o intrebare pe care nu mio pot rezolva.M si eu o problema cu ejaculare adica daca fac prima oară nu tin mai mult de 2 min max iar a 2 oara cel mult 5 min poate cate o dată reușesc să fac mai mult Dar ma termin extrem de repede. Inainte cand făceam țineam foarte mult uitam sa mai imi dau drumul acum nust ce se intampla cu mn si nu imi pot explica ce mi se intampla.Specific ca am o viata sexuala regulată de 4 sau 5 ori pe săpt dar problema e ca nu pot sa rezolv această chestie sunt fumători dar nu înrăit max 10 tigari consum 3 cafele pe zi iar cu alcoolul nici macar pe limba va rog cu un sfat si ce as putea face multumesc
7 comentarii
Bună !
A intervenit ceva deosebit în ultima vreme? Sau așa a fost dintotdeauna?
Cauzele acestei afecțiuni pot fi psihogene, organice sau legate de locul în care se petrece actul sexual, dar un diagnostic sigur se poate pune de medicul urolog, sau dacă acesta vă spune că nu-i o problemă medicală de către sexolog. Orice comportament are o cauză în spate, ce odată depistată se poate interveni pentru înlăturarea acesteia.
A intervenit ceva deosebit în ultima vreme? Sau așa a fost dintotdeauna?
Cauzele acestei afecțiuni pot fi psihogene, organice sau legate de locul în care se petrece actul sexual, dar un diagnostic sigur se poate pune de medicul urolog, sau dacă acesta vă spune că nu-i o problemă medicală de către sexolog. Orice comportament are o cauză în spate, ce odată depistată se poate interveni pentru înlăturarea acesteia.
Atunci a intervenit o pauza de 2 luni care nu sa intamplat nimic si de atunci a apărut problema asta adica sunt nevoit sa fac de 3 sau 4 ori ca sa pot tine într-un final mai mult atunci simt ca se elimina mai puțin si sunt sigur ca ultima oara tin mai mult Dar exista si chestia cu oboseala serviciul solicitant etc intrebare Are rol si oboseala in cauza asta si ce pot sa fac ? Multumesc
Sigur, stresul, oboseala au și ele niște urmări.Apoi dacă ai avut odată eșec, se poate instala teama că se repetă, deci anxietatea de performanță îți face și ea rău. Mergi la medic și vezi ce faci în continuare, pentru că important este să acționezi cât mai repede.
Buna ziua,
Efectuați o consultație la medicul urolog pentru a elimina orice cauza organică a problemei cu care va confruntați. Dacă organic totul iese bine, mergeti la un psiholog cu competențe pe sexologie. Stresul, oboseala, experiențele sexuale anterioare esuate pot genera o anxietate de performanță.
Efectuați o consultație la medicul urolog pentru a elimina orice cauza organică a problemei cu care va confruntați. Dacă organic totul iese bine, mergeti la un psiholog cu competențe pe sexologie. Stresul, oboseala, experiențele sexuale anterioare esuate pot genera o anxietate de performanță.
toti cei care sufera de ejaculare precoce au o carenta de magneziu
Din pacate Tanta Manole din nou induci lumea in eroare cu afirmatiile facute.
Ar fi simplu daca in ejacularea precoce problema ar fi deficitul de magneziu dar nu e asa (are doar o mica influenta.in unele cazuri)
Pentru ejacularea precoce e util tratamentul medicamentos specific, asociat cu sesiunile de psihosexologie. Cum uneori ejacularea precoce poate fi ca urmare a unei dereglari hormonale, eu recomand mai degraba un consult la un endocrinolog cu specializare in sexologie decat la un urolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Ar fi simplu daca in ejacularea precoce problema ar fi deficitul de magneziu dar nu e asa (are doar o mica influenta.in unele cazuri)
Pentru ejacularea precoce e util tratamentul medicamentos specific, asociat cu sesiunile de psihosexologie. Cum uneori ejacularea precoce poate fi ca urmare a unei dereglari hormonale, eu recomand mai degraba un consult la un endocrinolog cu specializare in sexologie decat la un urolog.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Se folosesc antidepresive pentru ejacularea prematură.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 1Ejaculare precoce
- 2e ceva neobisnuit?
- 3problema ejaculare prematura - exercitii kegel folositoare??
- 2De ce penisul meu e atit de sensibil?
- 4o problema grava... ejaculez prea repede
- 42Disfunctii sexuale
- 4Ejaculez prea repede
- 10orgasm rapid in 10 secunde
- 4masturbare, ejaculare rapida
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 5Ejaculare precoce...
- 10ejaculare precoce urmata de erectie slabuta
- 4Ejaculare precoce
- 1Probleme sexuale
- 12Problema cu ejacularea precoce
- 1Disfuncție erectilă - ejaculare precoce