Ejaculare precoce, dorinta de mai mult pentru mine si partenera !
![alexxx191](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua !
O problema, mi-as sa stiu exact problema ejacularii precoce pe care o am. Mentionez ca am 20 de ani si am o fata cu care ma ma mai intalnesc pentru sex. Preludiul dureaza cam 10 15 min trec la treaba si mai mult de 10 minute nu duc. Fara prezervativ apropo. MI-as dori sa duc mai mult si sa o pot duce acolo unde e bine. Poate masturbarea la 2-3 zile sa fie problema? Si in ultimul timp ma simt cam obosit pentru numarul 2-3 etc.. V-as ruga sa imi raspundeti cat de curand posibil si sa nu imi dati un raspuns: Doctor, mergi la o clinica.. Va multumesc !
O problema, mi-as sa stiu exact problema ejacularii precoce pe care o am. Mentionez ca am 20 de ani si am o fata cu care ma ma mai intalnesc pentru sex. Preludiul dureaza cam 10 15 min trec la treaba si mai mult de 10 minute nu duc. Fara prezervativ apropo. MI-as dori sa duc mai mult si sa o pot duce acolo unde e bine. Poate masturbarea la 2-3 zile sa fie problema? Si in ultimul timp ma simt cam obosit pentru numarul 2-3 etc.. V-as ruga sa imi raspundeti cat de curand posibil si sa nu imi dati un raspuns: Doctor, mergi la o clinica.. Va multumesc !
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2roblema legata de ejacularea precoce
- 3probleme de ejaculare.. actul sexual nu este mai lung de un minut
- 2De ce penisul meu e atit de sensibil?
- 7ejaculare precoce?
- 3ejacularea precoce, are legatura cu pierderea erectiei
- 4Ejaculez prea repede
- 7Probleme inaintea inceperii actului sexual.
- 5Ejaculare precoce...
- 4O problema cu masturbarea exesiva posibil ejaculare precoce..
- 6Ejaculare precoce si ginsegul siberian
- 6Remediu impotriva ejaculari precoce.va rog ajutati-ma.
- 10ejaculare precoce urmata de erectie slabuta
- 2problema am o ejaculare prea rapida
- 3Ejaculare prematura
- 6Ejaculare prepoce
- 5Ejaculare precoce
- 2Penisul meu este mic si nu reușesc sa fac sex decât 2-3 minute
- 2Ejaculare precoce si apoi lipsa apetit
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: