Ejaculare precoce - Cum as putea sa scap ce aceasta mare problema?
Buna !!
Ma numesc Cristian si am o intrebare la dvs, am prietena de 1 an jumate si in cum incepem actul sexual dupa vreo 20-30 sec, maxim un minut imi vine sa ejaculez. Care e problema ? Cum as putea sa scap ce aceasta mare problema ? De exemplu prima ejaculare imi vne dupa 30 de sec, a 2'a ejaculare dupa 3 minute, a 3'a ejaculare dupa 7-8 minute si tot asa !! Va rog ajutati'ma !! Cu respect Cristian Brandusan !!
Multumesc anticipat.
Ma numesc Cristian si am o intrebare la dvs, am prietena de 1 an jumate si in cum incepem actul sexual dupa vreo 20-30 sec, maxim un minut imi vine sa ejaculez. Care e problema ? Cum as putea sa scap ce aceasta mare problema ? De exemplu prima ejaculare imi vne dupa 30 de sec, a 2'a ejaculare dupa 3 minute, a 3'a ejaculare dupa 7-8 minute si tot asa !! Va rog ajutati'ma !! Cu respect Cristian Brandusan !!
Multumesc anticipat.
5 comentarii
Poti incerca cu suplimentul Climax Control. Eu cu el am avut rezultate bune! Actioneaza ceva mai greu, dar efectele sunt bune!
Eu cred ca este o pb de ordin psihologic. O doresti f mult pe prietena ta si din cauza asta ejaculezi precoce. Nu prea am inteles cum ejaculezi de 3 ori. Dupa prima ejaculare ramane penisul in erectie? Gaseste pozitii in care sa nu ejaculezi precice.
Nu stiu ce sa zic in legatura cu suplimentul Climax Control pentru ca nu l-am folosit, dar consider ca trebuie sa faci si foarte mult sport, sa ai o dieta echilibrata si sa incerci sa alingi stresul. Stresul este un factor important care declanseaza ejacularea precoce!
Din intamplare am dat si eu de acest site" Ma confrunt cu aceeiasi problema..am 17 ani si cand fac sex cu prietena mea ejacuez foarte repede..nu cred ca ma tine primu numar mai mult de 1 minut. ! Ce pot face/ Va rog ajutati-ma !
Este vorba de foarte mult autocontrol. De la debutul vietii sexuale si o buna bucata de timp dupa multi barbati se confrunta cu aceasta problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ajutor!!! Erectie slaba si ejaculare precoce
- 3ejaculare precoce
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 3ejaculare precoce (am 17 ani)
- 121Ejaculez prea repede ce sa ma fac
- 3Ejaculare precoce, am 22 ani
- 5Nu am avut erectie... daca iau tratament pt ejacularea precoce o sa fiu dependent de ele?
- 3ejacularea precoce, are legatura cu pierderea erectiei
- 2Probleme - Ejaculare precoce
- 2ejaculare precoce
- 2Ejaculez foarte repede! Penis mic?
- 1Ejaculare precoce, dorinta de mai mult pentru mine si partenera !
- 0Ejaculare rapida
- 1ejaculare precoce si erectie slaba
- 6Ejaculare prepoce
- 12Problema cu ejacularea precoce
- 3Penis sensibil si ejaculare precoce.
- 2Disperat - ejaculare precoce
- 1Disfuncție erectilă - ejaculare precoce
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: