frecventa ejacularii-greutate
Buna ziua! Vreau sa stiu va rog, ejacularea frecventa poate duce la scaderi in greutate? Cat de frecvent e bine? Si..cum pot sa mai pun cateva kilograme pe mine ? Am 24 ani 1.70 si 60 kg.
Multumesc frumos
Multumesc frumos
2 comentarii
Ejacularea frecventa nu determina scadere in greutate, in activitatea sexuala frecventa poate contribui la pierderea kilogramelor.
Este recomandat ca ingrasarea sa se produca intr-un mod sanatos si nu prin consum de mancare tip fast-food, dulciuri, produse de patiserie sau alte tipuri de mancare nesanatoasa.
In primul rand va recomand ca dimineata sa luati un mic dejun consistent - branzeturi grase gen brie, emmentaler, branza cu mucegai, paine cu unt si dulceata, omleta cu sunculita si cascaval + legume, cereale cu lapte, iaurturi cu fructe.
Gustari intre mese: ciocolata neagra, banane, fructe multe, sucuri de fructe, fructe confiate sau uscate, alune de toate tipurile.
Pranz si cina: preparate pe baza de carne ( vita, porc), cartofi preparati in orice fel, orez, paste cu branzeturi, supe, ciorbe drese cu smantana.
Trebuie sa mancati tot timpul cate ceva. Obligatoriu regimul alimentar trebuie completat de exercitiu fizic pentru cresterea masei musculare. Consumati suficiente proteine ( carne si oua) pentru a contribui la dezvltarea muschilor.
Este recomandat ca ingrasarea sa se produca intr-un mod sanatos si nu prin consum de mancare tip fast-food, dulciuri, produse de patiserie sau alte tipuri de mancare nesanatoasa.
In primul rand va recomand ca dimineata sa luati un mic dejun consistent - branzeturi grase gen brie, emmentaler, branza cu mucegai, paine cu unt si dulceata, omleta cu sunculita si cascaval + legume, cereale cu lapte, iaurturi cu fructe.
Gustari intre mese: ciocolata neagra, banane, fructe multe, sucuri de fructe, fructe confiate sau uscate, alune de toate tipurile.
Pranz si cina: preparate pe baza de carne ( vita, porc), cartofi preparati in orice fel, orez, paste cu branzeturi, supe, ciorbe drese cu smantana.
Trebuie sa mancati tot timpul cate ceva. Obligatoriu regimul alimentar trebuie completat de exercitiu fizic pentru cresterea masei musculare. Consumati suficiente proteine ( carne si oua) pentru a contribui la dezvltarea muschilor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ejaculez sange in loc de sperma
- 5de vreo 2 sapt. observ ejaculare cu sange... sau nu?
- 3Sunt confuz.
- 3in timpul actului sexual nu ejaculez
- 9despre prezervativ
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 3Picaturi dupa ejaculare
- 4prietenul meu nu reuseste sa ajunga la ejaculare
- 4probleme in timpul actului sexual
- 5uneori cand ejaculez am dureri anale
- 3Ejaculez numai cu un testicul.
- 9probleme de ejacuare
- 4ejaculare din 2 in 2 minute
- 1Dus cu prietenul ejaculare. Se poate in felul acesta?
- 4Erectie si ejaculare slaba
- 6Probleme cu ejacularea
- 6Ejaculare enervanta
- 0Simptome infecție urinară
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: