probleme dupa ejaculare (stari de rau)
buna ziua. ma numesc adrian. am 33 de ani. nu sunt casatorit.nu am copii. nu mi-am inceput viata sexuala pana la varsta aceasta. am avut acum vreo 3 ani o prietena dar nu am intretinut cu ea relatii sexuale pentru ca nu era genul meu.nu am probleme cu virilitatea. de vreo 6 luni, am fost diagnosticat cu epididimita la testiculul drept. am urmat un tratament dupa 3 luni de la diagnosticare perioada de de o luna. acesta nu a dat rezultate. nu stiu ce antibiotice sa mai iau pentru a-mi trece acesta infectie. de cand m-am imbolnavit am stari de rau generale atunci cand ma masturbez. dupa ejaculare ma iau durerile de cap, de urechi, de nas, de obraji, de tample, de frunte. am si o sinuzita de 13 ani care s-a cronicizat. ma masturbez de la varsta de 13 ani. nu stiu cum sa procedez pentru a nu mai avea aceste dureri insuportabile dupa ce fac sex de unul singur. de mic copil (de la 13-14 ani) am observat ca nivelul spermei din testicule scade mereu. acum 6 luni nivelul testesteronului era aproape de limita inferioara. poate e nevoie de un tratament cu testeron, ceva gen nebido sau pregnyl ??? domnul doctor mi-a recomandat sa nu urmez acel tratament cu testesteron. mi-a spus doar sa-mi fac o prietena si sa vad cum mai decurg lucrurile dupa ce voi face sex. atunci cand ma doare ingrozitor capul dupa ce ma masturbez iau doua lingurite de zahar. mai imi trece durerea dar nu intotdeauna.testiculele mele sunt foarte mici. As vrea sa ma ajute si pe mine un domn doctor cu un raspuns pentru a ma indruma ce fel de tratament sa incep pentru a mi se ameliora starile de rau.Mentionez ca am ma simt foarte obosit fizic (maini, picioare) dupa ce ejaculez.Mi-este frica sa imi fac o relatie cu o fata din cauza acestor dureri cumplite.
2 comentarii
sall. Iti dau un sfat incearca sa nu, te mai masturbezi singur. daca nai prietena si nu te poti abtine o data pe saptamana e suficient. si casa nu mai ai teama de fete, incearca la prostituate dar protejazate. daca te duci la alea de 2 ori nu mai ai treaba cu teama...Sper ca team ajutat:)
Citeste totul despre Post orgasmic illnes syndrom
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ejaculez sange in loc de sperma
- 3ejaculare foarte putina, in adolescenta ma masturbam foarte des...
- 3Dupa ejaculare ma ustura penisul.
- 4ma termin numai o data!
- 7De cate ori poate ejacula un barbat?
- 4ejaculare.si la fata si la baiat
- 4ejacularea - va rog as dori si un raspuns la un un medic
- 4probleme in timpul actului sexual
- 2Ejaculare in cada.
- 8Relatii intime cu partenera
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 1Dus cu prietenul ejaculare. Se poate in felul acesta?
- 6Ejaculare pe pantaloni... sunt panicata!
- 4Probleme de erectie si ejaculare
- 6Pata rosie pe gland dupa ejaculare
- 2ejacularea in timpul sarcinii!
- 3Problema nocturna ajutor
- 9probleme de erectie
- 12 ejaculari?
- 4Probleme act sexual
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: