Cum sa elimin egoul din viata mea?

08-11-2020
Ofog
Nu este medic/terapeut
Ofog
sunt mamica a doi copii cu tatal lor sintem in proces de divort. eu nu il pot lasa sasi caute de treaba.cum sa elimin egoul din viata mea? sunt izolata de toata lumea am ramas singura cu copiii mei
3 comentarii
0
09-11-2020, ora 07:41
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Bună dimineața!
Dă-ne mai multe amănunte ca să te putem ajuta. Ce-ai vrut să spui cu „ eu nu îl pot lăsa să-și caute de treaba”?
0
09-11-2020, ora 08:05
Ofog
Nu este medic/terapeut
Ofog
el incearca sa eie legatura cu alte femei, din mine parca se rupe cite o bucatica, si caut sa ma razbun sa nu arat copiii sa nu vorbesc cu el
1
09-11-2020, ora 13:59
Psihologie, București
Dacă ați hotărât să divorțați, înseamnă că ați epuizat toate posibilitățile de-a rămâne împreună. Și-atunci fiecare face ce vrea cu viața lui. Nu veți mai fi împreună, dar veți rămâne părinții celor doi copii. Pentru binele lor e bine să lăsați orgoliile la o parte și să comunicați în ceea ce privesc nevoile copiilor, să vă ocupați împreună de creșterea și educarea lor. Nelăsându-l să vadă copiii le faci rău copiilor, nu lui. Ei nu au voie să știe ce conflicte au fost între voi. Pentru ei și tata și mama sunt doi oameni minunați care-i iubesc, dar nu mai locuiesc împreună pentru că uneori oamenii mari mai au și probleme. Dar asta nu înseamnă că ei vor fi iubiți mai puțin.
Poate nu ai întâlnit persoana cu care să fii pe aceeași lungime de undă, dar asta nu înseamnă că pe viitor nu poți găsi persoana potrivită. Totul e să înveți din greșeli și să devii mai înțeleaptă în luarea deciziilor ce te privesc pe tine și copiii tăi.
Dacă nu reușești să stăpânești singură situația, mergi la un psiholog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul