Cum sa elimin egoul din viata mea?

sunt mamica a doi copii cu tatal lor sintem in proces de divort. eu nu il pot lasa sasi caute de treaba.cum sa elimin egoul din viata mea? sunt izolata de toata lumea am ramas singura cu copiii mei
3 comentarii

Bună dimineața!
Dă-ne mai multe amănunte ca să te putem ajuta. Ce-ai vrut să spui cu „ eu nu îl pot lăsa să-și caute de treaba”?
Dă-ne mai multe amănunte ca să te putem ajuta. Ce-ai vrut să spui cu „ eu nu îl pot lăsa să-și caute de treaba”?

el incearca sa eie legatura cu alte femei, din mine parca se rupe cite o bucatica, si caut sa ma razbun sa nu arat copiii sa nu vorbesc cu el

Dacă ați hotărât să divorțați, înseamnă că ați epuizat toate posibilitățile de-a rămâne împreună. Și-atunci fiecare face ce vrea cu viața lui. Nu veți mai fi împreună, dar veți rămâne părinții celor doi copii. Pentru binele lor e bine să lăsați orgoliile la o parte și să comunicați în ceea ce privesc nevoile copiilor, să vă ocupați împreună de creșterea și educarea lor. Nelăsându-l să vadă copiii le faci rău copiilor, nu lui. Ei nu au voie să știe ce conflicte au fost între voi. Pentru ei și tata și mama sunt doi oameni minunați care-i iubesc, dar nu mai locuiesc împreună pentru că uneori oamenii mari mai au și probleme. Dar asta nu înseamnă că ei vor fi iubiți mai puțin.
Poate nu ai întâlnit persoana cu care să fii pe aceeași lungime de undă, dar asta nu înseamnă că pe viitor nu poți găsi persoana potrivită. Totul e să înveți din greșeli și să devii mai înțeleaptă în luarea deciziilor ce te privesc pe tine și copiii tăi.
Dacă nu reușești să stăpânești singură situația, mergi la un psiholog.
Poate nu ai întâlnit persoana cu care să fii pe aceeași lungime de undă, dar asta nu înseamnă că pe viitor nu poți găsi persoana potrivită. Totul e să înveți din greșeli și să devii mai înțeleaptă în luarea deciziilor ce te privesc pe tine și copiii tăi.
Dacă nu reușești să stăpânești singură situația, mergi la un psiholog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Cum pot sa rupi legaturile emotionale
- 3Bilet de trimitere către psihologie
- 4Tulburare bipolara Casatoria
- 35Tulburare bipolara
- 1Depresia si nevoia de oameni
- 4Boala mentala grava - ce e de facut?
- 2Este posibil sa ramai in regresie pe ani?
- 2Tratament ADHD
- 3Depresie pe fond dizarmonic
- 5Ajutor ! Îmi vine să mă sinucid