efect escapelle
Buna. As dori sa stiu daca pastila Escapelle ma protejaza de o sarcina dupa doua contacte sexuale neprotejate pe care le-am avut la o zi diferenta. Ca sa fiu mai explicita, vineri dimineata am avut un contact sexual insa s-a rupt prezervativul, iar sambata seara am intretinut relatii, prietenul meu a ejaculat in mine si dupa mai putin de o ora am luat Escapelle. Pastila isi face efectul si daca am avut mai multe contacte sexuale intr-un interval de 48 de ore dupa care am trecut la administrarea ei?
Multumesc anticipat!!!
Multumesc anticipat!!!
3 comentarii
as avea nevoie de un mare ajutorr.. va rog frumos ca sa imi rasp cat mai repede deoarece gandul ma omoara... am facut sex neprotejat si in momentul cand prietenul meu a ejaculat eu ma.m ferit dar aveam indoiala ca sigur a ejaculat si in mine.. apoi am mai facut inca odata si atunci chiar a ejaculat in mine.. am mers la farmacie si am luat escapelle dupa 2 h.. problema mea e... oare daca am facut sex neprotejat de 2 ori... pastila isi face efectul?? va rog sa ma ajutati ca ma omoara gandul ca as putea fi insarcinata... cat mai repede un rasp va rog. Va multumsc
as avea o intrebare.am luat un escapelle iar dupa 12 ore am consumat alcool..isi mai face efectul?va rog sa mi raspundeti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionalele lofeminal
- 2despre anticonceptionale plsturi evra
- 3Primele anticonceptionale si sex
- 3este nevoie de protectie suplimentara daca incep intr-o zi oarecare si nu in prima zi de ciclu?
- 3anticonceptionale sau sterilet
- 3anticonceptionalele si infectia urinara, rog un doctor
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 2Anticonceptionalele si orgasmul
- 0Anticonceptionale si efectul lor dupa 6 zile de la luarea unui medicament care diminueaza
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 3anticonceptionale contra acneei
- 0Anticonceptionale si lipsa menstra
- 3Marvelon 21... sunt protejata?
- 0Risc de sarcina ?
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 0anticonceptionale cu concentratie scazuta de estrogen?
- 0Menstruatie in timpul tratamentului cu ovule
- 0Diaree in pauza de 7 zile AC
- 0Anticoncepționalele și vitamina C
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: