Anticonceptionale Laurina si ceai de Cretisoara
Buna ziua,
Folosec lunar anticonceptionale Laurina la recomandarea unui medic ginecolog. Doresc sa stiu daca interactioneaza ceaiul de cretisoara cu acestea. Desi iau anticonceptionale sunt luni in care am dureri mari si am auzit ca unul din efectele acestui ceai este ameliorarea durerilor.
Stiu ca baut in cantitati mari ceaiul de sunatoare le poate diminua efectul asa ca va rog sa imi spuneti daca si cel de cretisoara are acest efect de diminuare a efectului sau daca este sigur sa il beau.
De asemenea vreau sa stiu daca ceaiurile sau tincturile pentru slabit afecteaza efectul anticonceptionalelor.
Va multumesc
Folosec lunar anticonceptionale Laurina la recomandarea unui medic ginecolog. Doresc sa stiu daca interactioneaza ceaiul de cretisoara cu acestea. Desi iau anticonceptionale sunt luni in care am dureri mari si am auzit ca unul din efectele acestui ceai este ameliorarea durerilor.
Stiu ca baut in cantitati mari ceaiul de sunatoare le poate diminua efectul asa ca va rog sa imi spuneti daca si cel de cretisoara are acest efect de diminuare a efectului sau daca este sigur sa il beau.
De asemenea vreau sa stiu daca ceaiurile sau tincturile pentru slabit afecteaza efectul anticonceptionalelor.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cat de eficinte sunt anticonceptionalele tip mercilon luate in locul postinorului?
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 3anticonceptionale si ceai antiadipos
- 3efect escapelle
- 3anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 0anticonceptionale si greata?
- 1anticonceptionale
- 2Anticonceptionale si tratament candida
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 3sucul de portocale vs AC
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 3Anticonceptionale
- 0Anticonceptionale si lipsa menstra
- 4anticonceptionale - sfaturi, pareri
- 0Tratament Diane-35
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 3Marvelon 21... sunt protejata?
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 0Cand vine menstruatia daca iau anticonceptionale
Mai multe informații despre: Cretisoara anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: