eczeme în talpa
Bună ziua!!!Am nişte ecseme în tălpi de vr.o 8luni de zile şi nu stiu ce sa mai fac...piele este puţin rosiactica, sunt nişte bubiţe foarte mici roşiatice sa sunt sub piele nu sunt la suprafaţă, când îmi transpira picioru piele se usucă foarte rău, ma mănâncă şi foarte puţin ma ustura.În momentul în care ma scarpin se ia piele deshuamata...am făcut un tratament cu clotrimazol, ulei de ricin şi tinctura de iod amestecata cu aspirina, după 2 săptămânii de tratamen mi.a trecut dar după vr.o 3 săptămânii a reapărut şi acum este mult mai mare...ecsema este exact în platfusul picioarelor...va mulţumesc
3 comentarii
APP...nu sunt în tara sunt în Anglia şi cineva mi.a spus ca este din cauza umidităţii este adevărat???
Buna ziua,
Poate sa fie o alergie la ceva, sau o ciuperca. Puteti sa repetati tratamentul cu clotrimazol- dar de 2 ori pe zi 4 saptamani, si sa dezinfectati toate incaltarile cu spray, sosetele si prosoapele cu detergent dezinfectant.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Poate sa fie o alergie la ceva, sau o ciuperca. Puteti sa repetati tratamentul cu clotrimazol- dar de 2 ori pe zi 4 saptamani, si sa dezinfectati toate incaltarile cu spray, sosetele si prosoapele cu detergent dezinfectant.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Eczema sau tinea pedis?
- 43probleme cu pielea de pe palme
- 2eczema insuportabila
- 2eczema coate
- 4Eczema sau ce?!
- 7eczema pe fata
- 4Alergie sau eczema la copil de 1 an si 9 luni?
- 3eczema???
- 1eczema
- 5de aproape 2 ani am o eczema scrot care supureaza periodic
- 0eczema micotica
- 0Poze eczema. Este psoriazis?
- 2eczema.bubite.am poza
- 2Eczema piele.
- 0buba eczema
- 3Eczema dishidrotica - tratament?
- 1ciuperca/eczema
- 1Cat de buni sunt salvestrolii lipozomali pentru piele?
- 1Eczema
Mai multe informații despre: Eczema
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: