eczeme în talpa

Bună ziua!!!Am nişte ecseme în tălpi de vr.o 8luni de zile şi nu stiu ce sa mai fac...piele este puţin rosiactica, sunt nişte bubiţe foarte mici roşiatice sa sunt sub piele nu sunt la suprafaţă, când îmi transpira picioru piele se usucă foarte rău, ma mănâncă şi foarte puţin ma ustura.În momentul în care ma scarpin se ia piele deshuamata...am făcut un tratament cu clotrimazol, ulei de ricin şi tinctura de iod amestecata cu aspirina, după 2 săptămânii de tratamen mi.a trecut dar după vr.o 3 săptămânii a reapărut şi acum este mult mai mare...ecsema este exact în platfusul picioarelor...va mulţumesc
3 comentarii

APP...nu sunt în tara sunt în Anglia şi cineva mi.a spus ca este din cauza umidităţii este adevărat???

Buna ziua,
Poate sa fie o alergie la ceva, sau o ciuperca. Puteti sa repetati tratamentul cu clotrimazol- dar de 2 ori pe zi 4 saptamani, si sa dezinfectati toate incaltarile cu spray, sosetele si prosoapele cu detergent dezinfectant.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Poate sa fie o alergie la ceva, sau o ciuperca. Puteti sa repetati tratamentul cu clotrimazol- dar de 2 ori pe zi 4 saptamani, si sa dezinfectati toate incaltarile cu spray, sosetele si prosoapele cu detergent dezinfectant.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1eczema sau altceva?
- 2eczema de 5 ani!
- 6eczema pe manute si piciorute - copil de 5 ani
- 5eczema endogena maini, rog tratament, sfaturi.
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 0am tromboflebita, arterita si eczema flebitica
- 0eczema micotica
- 3Eczema care se muta dintr-un loc in altul, de aproape 8 ani... acum s-a instalat in ureche
- 4imi tot apare iar apoi dispare o eczema pe degetul mic al mainii
- 2Otita medie si eczema de contact, tratament fara antibiotic!?
- 0tratament eczeme
- 0buba eczema
- 1Eczema! Ajutor va rog!
- 3Eczema dishidrotica - tratament?
- 2un fel de eczema pe picior
- 0posibil psoriazis
- 1ciuperca/eczema
- 1Cat de buni sunt salvestrolii lipozomali pentru piele?
- 1Eczema zona intima și între picioare la barbat
Mai multe informații despre: Eczema
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: