eczema de 5 ani!

Buna tuturor!Am o ciuperca in zona sanului, mai exact in zona areolei.Am consultat o sumedenie de doctori, dar, degeaba!!Am luat foarte multe medicamente...care erau mai puternice.am facut comprese cu ceai de musetel..Diprogenta unguent, multe in orice caz(spun de Diprogenta deoarece a fost singurul unguent care mai alina din mancarimi si parca mai trecea).O am si acum si problema e ca avand-o de la vreo 15 ani mi-a si deformat parca areola sanului, apare si dispare.In zona abdomenului mi-au aparut ceva pete de culoare alba care si ele apar si dispar...si culmea mi s-a mai facut si pe gat, dar pe gat arata ca un fel de piele care se cojeste!concluzie..IS PLINA de ele!!!Sa ma duc in alt oras ca astea ma umplu toata?!!?!?
2 comentarii

Va recomand sa consultati un medic dermatolog cu vechime destula in specialitatea lui.Spitalul militar Bucuresti sau Colentina.

Inca unu?da.cam cati ani sa aiba?100?Va dati seama ca nu m-am dus la Dr care abia au absolvit.multumesc pentru intentie!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7eczema atopica la copil de 4 luni
- 3Eczema si vopsitul parului
- 34bubite mici cu mancarimi pe tot corpul, contagioase
- 5eczema endogena maini, rog tratament, sfaturi.
- 3eczema???
- 4bubite urmate de eczeme
- 6Sotul meu se confrunta cu eczema de aproximativ doua luni
- 7Eczeme pe fata?
- 0eczema micotica
- 0Eczema (pielea se crapa adânc) TRATAMENT:PREDNISON-RICHTER
- 9eczema
- 4Retin A este bun pt eczeme ?
- 3eczema ce migreaza pe corp
- 3Eczema care se muta dintr-un loc in altul, de aproape 8 ani... acum s-a instalat in ureche
- 0Poze eczema. Este psoriazis?
- 0Eczematide psoriaziforme, sfat
- 2Eczema de 6 ani! Help !!!
- 1Eczema
- 1Eczema "dubioasă"
Mai multe informații despre: Eczema
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: