Eczema in jurul mamelonului
Am o fetita de 7 luni si alaptez. Am in jurul mameloanelor (dreptul este mai afectat) o eruptie (eczema) rosiatica uscata care imi da o usoara mancarime si o senzatie de arsura. Medicul dematolog care m-a vazut a fost de parere ca este o dermatita atopica si mi-a prescris Locoid Crema de 2 ori/zi timp de 4 zile, apoi alte 4, o data la doua zile, plus permanent A-derma Exomega unguent. Am terminat tratamentul pe 3 martie si a reaparut. Acum, problema mea este ca medicul are concediu si nu stiu cand revine sa ma vada. Medicul de familie nu imi poate da alta trimitere asa repede... As putea folosi ceva intre timp? Daca tratamentul nu a avut efect, ar putea fi vorba despre altceva?Astept raspuns pentru care va multumesc!
3 comentarii
Buna ziua,
Exista posibilitatea sa fie o manifestare alergica poate de la la vreun produs pe care il utilizati local sau de la buretei(daca folositi) sau produsul de spalat. Puteti relua tratamentul cu Locoid de 2 ori pe zi 5-7 zile apoi scazut progresiv (1 data pe zi apoi 1 data la 2 zile) daca leziunile se amelioreaza.
Numai bine,
Exista posibilitatea sa fie o manifestare alergica poate de la la vreun produs pe care il utilizati local sau de la buretei(daca folositi) sau produsul de spalat. Puteti relua tratamentul cu Locoid de 2 ori pe zi 5-7 zile apoi scazut progresiv (1 data pe zi apoi 1 data la 2 zile) daca leziunile se amelioreaza.
Numai bine,
Am o pata galbena pe sfracul drept..atunci cand se intareste sfarcul pata devina alba si cupride tot sfarcul..am facut ecografie mamara datorita si unuor intepeturi si totul e bine..e normal?..sau unde sa merg?..Va rog sa raspundeti
Ati postat la boli de piele... incercati la dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3eczema???
- 6Sotul meu se confrunta cu eczema de aproximativ doua luni
- 7Eczema atipica vara
- 10piele uscata, crapaturi pe degetele mainii...eczema ???
- 0am tromboflebita, arterita si eczema flebitica
- 7Eczeme pe fata?
- 4alergie, eczeme si manacarime
- 9eczema
- 1Eczema sau ciuperca la picior?
- 0Poze eczema. Este psoriazis?
- 2Otita medie si eczema de contact, tratament fara antibiotic!?
- 0tratament eczeme
- 1Eczeme cu evolutie rapida, medicii nu au idee.
- 0posibil psoriazis
- 3Cerc rosu pe gat
- 1Cat de buni sunt salvestrolii lipozomali pentru piele?
- 1Eczema
- 1Eczema zona intima și între picioare la barbat
Mai multe informații despre: Eczema
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: