Eczema in jurul mamelonului

Am o fetita de 7 luni si alaptez. Am in jurul mameloanelor (dreptul este mai afectat) o eruptie (eczema) rosiatica uscata care imi da o usoara mancarime si o senzatie de arsura. Medicul dematolog care m-a vazut a fost de parere ca este o dermatita atopica si mi-a prescris Locoid Crema de 2 ori/zi timp de 4 zile, apoi alte 4, o data la doua zile, plus permanent A-derma Exomega unguent. Am terminat tratamentul pe 3 martie si a reaparut. Acum, problema mea este ca medicul are concediu si nu stiu cand revine sa ma vada. Medicul de familie nu imi poate da alta trimitere asa repede... As putea folosi ceva intre timp? Daca tratamentul nu a avut efect, ar putea fi vorba despre altceva?Astept raspuns pentru care va multumesc!
3 comentarii

Buna ziua,
Exista posibilitatea sa fie o manifestare alergica poate de la la vreun produs pe care il utilizati local sau de la buretei(daca folositi) sau produsul de spalat. Puteti relua tratamentul cu Locoid de 2 ori pe zi 5-7 zile apoi scazut progresiv (1 data pe zi apoi 1 data la 2 zile) daca leziunile se amelioreaza.
Numai bine,
Exista posibilitatea sa fie o manifestare alergica poate de la la vreun produs pe care il utilizati local sau de la buretei(daca folositi) sau produsul de spalat. Puteti relua tratamentul cu Locoid de 2 ori pe zi 5-7 zile apoi scazut progresiv (1 data pe zi apoi 1 data la 2 zile) daca leziunile se amelioreaza.
Numai bine,

Am o pata galbena pe sfracul drept..atunci cand se intareste sfarcul pata devina alba si cupride tot sfarcul..am facut ecografie mamara datorita si unuor intepeturi si totul e bine..e normal?..sau unde sa merg?..Va rog sa raspundeti

Ati postat la boli de piele... incercati la dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2eczema insuportabila
- 2eczema de 5 ani!
- 22pitiriasis rozat?
- 5eczema pe picior care reapare
- 6eczema pe manute si piciorute - copil de 5 ani
- 3Eczema si vopsitul parului
- 5eczema endogena maini, rog tratament, sfaturi.
- 4Alergie sau eczema la copil de 1 an si 9 luni?
- 1eczema
- 7Eczema atipica vara
- 10piele uscata, crapaturi pe degetele mainii...eczema ???
- 0Eczema (pielea se crapa adânc) TRATAMENT:PREDNISON-RICHTER
- 9eczema
- 3eczema ce migreaza pe corp
- 4imi tot apare iar apoi dispare o eczema pe degetul mic al mainii
- 0Poze eczema. Este psoriazis?
- 2eczemă?
- 0Obraz rosu bebe 8 luni
- 2Eczemă pe mână
Mai multe informații despre: Eczema
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: