Eczema in jurul mamelonului
Am o fetita de 7 luni si alaptez. Am in jurul mameloanelor (dreptul este mai afectat) o eruptie (eczema) rosiatica uscata care imi da o usoara mancarime si o senzatie de arsura. Medicul dematolog care m-a vazut a fost de parere ca este o dermatita atopica si mi-a prescris Locoid Crema de 2 ori/zi timp de 4 zile, apoi alte 4, o data la doua zile, plus permanent A-derma Exomega unguent. Am terminat tratamentul pe 3 martie si a reaparut. Acum, problema mea este ca medicul are concediu si nu stiu cand revine sa ma vada. Medicul de familie nu imi poate da alta trimitere asa repede... As putea folosi ceva intre timp? Daca tratamentul nu a avut efect, ar putea fi vorba despre altceva?Astept raspuns pentru care va multumesc!
3 comentarii
Buna ziua,
Exista posibilitatea sa fie o manifestare alergica poate de la la vreun produs pe care il utilizati local sau de la buretei(daca folositi) sau produsul de spalat. Puteti relua tratamentul cu Locoid de 2 ori pe zi 5-7 zile apoi scazut progresiv (1 data pe zi apoi 1 data la 2 zile) daca leziunile se amelioreaza.
Numai bine,
Exista posibilitatea sa fie o manifestare alergica poate de la la vreun produs pe care il utilizati local sau de la buretei(daca folositi) sau produsul de spalat. Puteti relua tratamentul cu Locoid de 2 ori pe zi 5-7 zile apoi scazut progresiv (1 data pe zi apoi 1 data la 2 zile) daca leziunile se amelioreaza.
Numai bine,
Am o pata galbena pe sfracul drept..atunci cand se intareste sfarcul pata devina alba si cupride tot sfarcul..am facut ecografie mamara datorita si unuor intepeturi si totul e bine..e normal?..sau unde sa merg?..Va rog sa raspundeti
Ati postat la boli de piele... incercati la dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2eczema insuportabila
- 2eczema coate
- 22pitiriasis rozat?
- 6Eczema urata pe laba piciorului
- 5eczema endogena maini, rog tratament, sfaturi.
- 3mancarimi, piele rosie si crapata, eczema, in zona genitala
- 0Eczema (pielea se crapa adânc) TRATAMENT:PREDNISON-RICHTER
- 9eczema
- 4Retin A este bun pt eczeme ?
- 3eczema dupa menstruatie
- 1Eczema sau ciuperca la picior?
- 4imi tot apare iar apoi dispare o eczema pe degetul mic al mainii
- 0Poze eczema. Este psoriazis?
- 0Eczema cervicala!
- 5Eczeme pe maini cauzate de detergentul de vase
- 2Eczema piodermizata
- 1Copil 5 ani are pe o mânuță o eczema