posibil psoriazis
Buna seara, ma numesc Sima Costinel Danut, am 1 baietel in varsta de 4 anisori, iar de ceva timp are o problema de care nu mai stim cum sa trecem.Problema se manifesta prin aparitia unor ''eczeme'' (eu din ce m-am documentat, consider ca ar fii psoriazis), de care nu mai poate scapa. I-am facut analize de cateva ori la sange si scaun/urina.In urma rezultatelor nu a reesit sa aibe vre-un parazit sau virus. I-am aplicat un tratament cu Betaderm crema avand o reactie favorabila dar temporara la acest tratament.tin sa precizes ca asta se intampla de 3 ani.Apelez la ajutorul dvs.ptr ami oferi un sfat, indicatie sau orice altceva pentru a rezolva aceasta problema de sanatate a fiului meu.
Va atasez o poza facuta chiar astazi cu una dintre''eczemele'' aparute pe corpul copilului(este aparuta de aproximativ 3 luni de zile)
http://www116.zippyshare.com/i/9ISTrMpE/35322/17902191_10212355131772761_264149294_o.jpg
Va atasez o poza facuta chiar astazi cu una dintre''eczemele'' aparute pe corpul copilului(este aparuta de aproximativ 3 luni de zile)
http://www116.zippyshare.com/i/9ISTrMpE/35322/17902191_10212355131772761_264149294_o.jpg
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43probleme cu pielea de pe palme
- 3eczema???
- 1eczema
- 4bubite urmate de eczeme
- 6Sotul meu se confrunta cu eczema de aproximativ doua luni
- 0am tromboflebita, arterita si eczema flebitica
- 3mancarimi, piele rosie si crapata, eczema, in zona genitala
- 4alergie, eczeme si manacarime
- 0eczema micotica
- 1eczema micotica; tratament, poate naturist?
- 9eczema
- 3Eczema in jurul mamelonului
- 1Eczema sau ciuperca la picior?
- 3Eczema care se muta dintr-un loc in altul, de aproape 8 ani... acum s-a instalat in ureche
- 1Eczema! Ajutor va rog!
- 3Eczema dishidrotica - tratament?
- 1Copil 5 ani are pe o mânuță o eczema
- 1Fosfataza alcalina si fosfor seric mari
Mai multe informații despre: Eczema
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: