buba eczema
Buna ziua! de ceva vreme am la incheietura feselor, sus si pe zona aptopiata acestora, de o parte si de alta niste bube(4-5) cam de 2-3 mm, nu dor, nu mananca, nu ustura, se usuca dar nu se trec sau daca trec ramane o urma vanata si imediat repar in acelasi loc sau langa locul la care au fost. Aceste bube produc un fel de autodeterminare sa le decojesc singura, desi renunt sa fac asta, dar o data am recurs la acest fapt si a iesit o substanta alb galbuie, apoasa si a lasat oarecum o durere ca la o iritatie.Sigur nu poate fi o boala cu transmitere sexuala pentru ca pana acum nu am avut niciun contact sexual de niciun fel..Momentan nu am ajuns la medic pentru ca nu am inca o asigurare medicala.Vreo crema/ remediu natural? Ceva asemenator mi se intampla si pe barbie, creste o buba mare de aceasta data care la inceput doare si mananca dupa care se trece foarte greu pentru ca nu se usuca. Daca o rup curge o substanta apoasa si asa se intampla la nesfarsit, sau reapare la cateva luni daca nu o rup isi mareste dimensiunile.Astept cu nerabdare sfaturile dvs. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12eczema care se intinde
- 43probleme cu pielea de pe palme
- 7eczema atopica la copil de 4 luni
- 22pitiriasis rozat?
- 4pata rosie pe mana... eczema?
- 7Eczema atipica vara
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 0Eczema picior
- 0am tromboflebita, arterita si eczema flebitica
- 7Eczeme pe fata?
- 1eczema micotica; tratament, poate naturist?
- 9eczema
- 4Retin A este bun pt eczeme ?
- 3Eczema in jurul mamelonului
- 0Poze eczema. Este psoriazis?
- 2Otita medie si eczema de contact, tratament fara antibiotic!?
- 3eczeme în talpa
- 0tratament eczeme
- 2Eczema piodermizata
- 1Fosfataza alcalina si fosfor seric mari
Mai multe informații despre: Eczema
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: