Eczema si vopsitul parului
Mi-a aparut o eczema urata in cap de ceva vreme si am fost la spital la Colentina si mi-au dat tratament.A inceput sa imi treaca si saptamana asta la sfarsit termin tratamentul.As avea o intrebare pt cineva de specialitate dak s-ar putea: as putea sa ma vopsesc peste doua saptamani? Sau as risca sa revina eczema? Va rog sa nu ocoliti intrebarea mea pt k nu stiu c sa fac.Va multumesc.
3 comentarii
Daca nu ti-a trecut de tot nu te vopsi.Oricum, cand termini tratamentul intoarce-te la dermatolog si vezi ce spune.
Buna ziua. sper ca in rubrica aceasta e okay sa-mi descriu problema mea; Este a 4-a oara cand pe piele, cam la 2 cm sub sini imi apar 2 pete mari rosii; in primele 2 zile de la aparitie dau o senzatia usoara ca de arsura, eu aplic nidoflor si apoi dispar; tind sa cred ca sunt de la mancare- nu sunt f convinsa insa...daca se poate sa -mi dati un sfat in aceasta privinta, va multumesc anticipat. Petele sunt rosiatice, nu sunt dureroase, neplacute mai mult.
Nu e de la mancare..poate fi din cauza transpiratiei..caldura si sanii mai mari.daca pui mana dupa - amiaza sub sani vei constata ca esti umeda, ai transpirat mai mult ; in fiecare seara, mai ales cand e cald, sa te speli cu apa si sapun pana la jumatate, clateste bine sub sani.Mai poate fi si din cauza materialului din care este confectionat sutienul.poarta sutiene noi cumparate de tine, nu de la mana a doua, nu de la altcineva ; acestea sa-ti ridice bine sanii si, daca e posibil sa nu aiba bara metalica jos ; schimba-le de indata ce s-au imbibat cu transpiratie..Deci daca vei fi mai atenta cu igiena si cu tipul de sutien, aplicand zilnic Nidoflor, problema ta se va rezolva..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1eczema sau altceva?
- 7eczema de la alergie la pisici
- 2eczema coate
- 3eczema varicoasa
- 4Eczema sau ce?!
- 5eczema endogena maini, rog tratament, sfaturi.
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 7Eczeme pe fata?
- 3eczema ce migreaza pe corp
- 0Poze eczema. Este psoriazis?
- 2Otita medie si eczema de contact, tratament fara antibiotic!?
- 0rog sfaturi pentru tratarea unei eczeme flebitice ingrozitoare la picior
- 3eczeme în talpa
- 0buba eczema
- 1alergie, exema, dermatoza, dermatita etc: infectie bacteriana sau ce am EU?
- 1Eczema pe lateralul mainii
- 3Cerc rosu pe gat
- 2Eczema de 6 ani! Help !!!
- 1Eczema
Mai multe informații despre: Eczema Vopselele pentru par
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: