E.Coli in materii fecale
Buna ziua! Fetita mea de 1 an si 7 luni a avut febra 38, 2 ce nu a ținut mai mult de 24 de ore, iar apoi 5 zile diaree cu miros urat si doua afte in gurita. Am fost la pediatru si i am facut analize la scaun...i a iesit E.Coli enteropatogen si Rotavirus pozitiv. Însă până ce au venit rezultatele simptomele au dispărut. a fost tratată doar cu smecta si Eubiotic.
Va rog sa mi spuneți dacă infectia cu Ecoli trebuie tratată cu antibiotic. Acum două luni a avut si infectie urinara cu Ecoli.
Cum putem scăpa de această bacterie din intestin?
Va rog sa mi spuneți dacă infectia cu Ecoli trebuie tratată cu antibiotic. Acum două luni a avut si infectie urinara cu Ecoli.
Cum putem scăpa de această bacterie din intestin?
2 comentarii
Buna dimineata
Ar fi dramatic sa se intample ceea ce intrebati.
E. coli este o bacterie ce face parte din microflora intestinala, unde isi are rolul sau. In cursul vietii se intampla sa fie dezechilibre ale microflorei intestinale si sa se produca inmultirea lor excesiva in intestin si in afara tractului intestinal aparand si tulpini toxigene, pt care se face tratament antibiotic. Prin urmare, faptul ca evolutia infectiei cu E.coli si Rotavirus a fost limitata si s-a rezolvat intr-un timp asa scurt, trebuie sa va bucure deoarece copilasul Dvs. a dobandit anticorpi, cu acest prilej, in apararea fata de cei doi agresori. Sanatate !
Ar fi dramatic sa se intample ceea ce intrebati.
E. coli este o bacterie ce face parte din microflora intestinala, unde isi are rolul sau. In cursul vietii se intampla sa fie dezechilibre ale microflorei intestinale si sa se produca inmultirea lor excesiva in intestin si in afara tractului intestinal aparand si tulpini toxigene, pt care se face tratament antibiotic. Prin urmare, faptul ca evolutia infectiei cu E.coli si Rotavirus a fost limitata si s-a rezolvat intr-un timp asa scurt, trebuie sa va bucure deoarece copilasul Dvs. a dobandit anticorpi, cu acest prilej, in apararea fata de cei doi agresori. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu erectia
- 16Infectii urinare repetate!!!
- 2zanocin pt e-coli?
- 5E.coli in urina
- 14infectie cronica cu e-coli - tratament
- 5Schimbare germeni in ITU
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 2bacteria e.coli
- 1escherichia Coli pente 100000 ufc ml
- 0Infectie urinara E-Coli - examen complet urina
- 2enteroccocus si e coli
- 1Infecție urinara cu e coli
- 4Infectie cu E coli recidiva
- 2Urgenta !!! ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar
- 0Infectia E-coli
- 3Ecoli care recidivează
- 0Infectie Urinara cu E coli
- 1Tavanic pentru infectie urinara la barbat diabetic de 88 de ani
- 1Klebsilela si enterococus ecoli