E posibil sa raman insarcinata dupa ce organele s-au atins??
Buna ziua! Ultima menstruatie am avut-o intre 12.08-17.08, Menționez ca nu am un ciclu regulat, (in luna Iunie nici nu mi-a venit ciclul) pe 31.08 eu si prietenul meu am experimentat sexul anal, el nu a ejaculat, dar cred ca avea totusi acel lichid preseminal. Din greseala, el m-a atins cu penisul in zona vaginului, eu eram uda si el avea acel lichid, eu sunt virgina, e posibila o sarcina??? Sunt foarte speriata, stiu cum se produce o sarcina normala, prin actul sexual complet, dar am citit pe internet lucruri care m-au îngrijorat, va Multumesc!
6 comentarii
Bună seara.
Nu sunt șanse sa fiți însărcinată. Pentru liniștea dvs. puteți face un test de sarcina pentru a sta liniștită.
Informati-va despre metodele contraceptive si de preventie a bolilor cu transmitere sexuala.
Nu sunt șanse sa fiți însărcinată. Pentru liniștea dvs. puteți face un test de sarcina pentru a sta liniștită.
Informati-va despre metodele contraceptive si de preventie a bolilor cu transmitere sexuala.
Stiu ca menstruatia mea este foarte neregulată, niciodata nu mi-a venit la 28 de zile, dar sunteti sigura ca nu sunt sanse sa fiu insarcinata?
Nici astăzi nu mi-a venit menstruatia si sunt din ce in ce mai îngrijorată, nu am reusit sa ajung la o farmacie si am incercat cateva metode casnice pe care le-am gasit pe internet care ti-ar putea spune daca esti sau nu insarcinata si toate au iesit negative, sanii mei sunt acum mai sensibili si ma dor foarte foarte putin si ma doare si spatele putin
Întârzierea menstruatiei poate avea multe cauze, printre care și stresul. Sfatul meu este sa faceți un test de sarcina pentru a sta liniștită.
Deci sunteti sigura ca nu pot fi insarcinata? Condițiile in care s-a intamplat acel “joc” sunt exact acelea descrise de mine, eu eram uda in acea zona si el nu stiu daca avea acel lichid preejaculator, si doar m-a atins si s-a intamplat in ziua 20 a ciclului menstrual, am mai avut anumite jocuri precum pettingul in care si-a introdus degetele in vaginul meu, dar atat...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sex neprotejat!
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 0Lichid preejaculator
- 5Jocuri Riscante... poate ramane insarcinata?
- 3Sarcina posibila?
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 2Însărcinată sau doar întârzie ?
- 1Sarcina?
- 2lichidul prejaculator poate curge pe langa prezervativ?
- 1Pot ramane insarcinata doar cu prezenta lichidului preseminal?
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 5Posibilitate de sarcina ?
- 1Răspundeți - m am „jucat” cu prietenul meu
- 1Lichid prespermatic
- 3Prea devreme?
- 0Însărcinată fără penetrare?
- 0Este gravida?
- 3Lichid pre-ejeculator
- 4Posibilă sarcină?
- 0Posibila sarcină?
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator sarcina fara penetrare