Joc erotic in timpul ovulației dar fără penetrare, șanse de sarcina ??
Am nevoie de un sfat
Impreuna cu partenerul meu am avut parte de un joc mai erotic dar fără penetrare, pur și simplu ne-am oferit plăcere unul altuia după acest joculeț el a ejaculat și s a șters imediat după care mi a provocat un ograsm cu mâna …cer este ca după acest eveniment am avut o mică scurgere maronie fiind și la ovulatie
Întrebarea este, e posibil sa fi rămas vreun spermatozoid iar scurgerea sa fie din cauza implantării embrionului ? Sau nu e cazul de panica …
Impreuna cu partenerul meu am avut parte de un joc mai erotic dar fără penetrare, pur și simplu ne-am oferit plăcere unul altuia după acest joculeț el a ejaculat și s a șters imediat după care mi a provocat un ograsm cu mâna …cer este ca după acest eveniment am avut o mică scurgere maronie fiind și la ovulatie
Întrebarea este, e posibil sa fi rămas vreun spermatozoid iar scurgerea sa fie din cauza implantării embrionului ? Sau nu e cazul de panica …
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 1scurgeri maronii inchis
- 7am o scurgere maronie
- 4Scurgeri maronii
- 3Scurgeri maronii, uneori cu cheaguri
- 0Scurgerii maronii
- 1Dupa Menstruatie
- 0Scurgeri maronii
- 2E posibil să rămân însărcinată dacă s-a terminat pe mine?
- 0Răspuns urgent, va rog frumos
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 1Testele de sarcina
- 2Sarcina
- 0Eliminari maronii
- 0Pot ramane insarcinata?
- 2Sunt speriat deoarece iubita mea ar putea fi insarcinata va rog sa ma ajutatii!!
- 1Secretie maro
- 0Posibila sarcină?
- 0Secretii maronii
- 3Menopauza, lichid ușor maroniu între cicluri
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii sarcina fara penetrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: