Nevoie de lămuriri!!!!
Bună seara,
Am nevoie de câteva lămuriri. Se poate ca o fată/femeie să rămână însărcinată dacă folosește același toaletă cu un bărbat? Am citit pe internet tot felul de situații și m-am speriat. Cazul este următorul: o tânără de 24 de ani care nu și-a început viața sexuală stă în același apartament cu un tânăr de 22 de ani (camere diferite). Ei folosesc aceiași toaletă, iar fata nu se pune direct pe colacul closetului. Există posibilitatea ca ea să rămână însărcinată?
Și încă o întrebare: ce înseamnă o mică sângerare de culoare roșie cu câteva zile înainte de venirea ciclului menstrual? S-a întâmplat luna trecută și nu s-a mai repetat de atunci.
Vă rog să îmi răspundeți. Am nevoie de lămuriri.
Am nevoie de câteva lămuriri. Se poate ca o fată/femeie să rămână însărcinată dacă folosește același toaletă cu un bărbat? Am citit pe internet tot felul de situații și m-am speriat. Cazul este următorul: o tânără de 24 de ani care nu și-a început viața sexuală stă în același apartament cu un tânăr de 22 de ani (camere diferite). Ei folosesc aceiași toaletă, iar fata nu se pune direct pe colacul closetului. Există posibilitatea ca ea să rămână însărcinată?
Și încă o întrebare: ce înseamnă o mică sângerare de culoare roșie cu câteva zile înainte de venirea ciclului menstrual? S-a întâmplat luna trecută și nu s-a mai repetat de atunci.
Vă rog să îmi răspundeți. Am nevoie de lămuriri.
2 comentarii
P.S. Chiar dacă întrebarea poate părea ciudată, aș vrea să mi se răspundă într-un mod profesionist și fără ironii.
Nu se poate sa ramana insarcinata. Pentru sangerare trebuie sa mearga la medicul ginecolog pentru consult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sarcina fara penetrare?
- 2Este posibil sa fiu însărcinată ?
- 14Sunt extrem de speriat in legătură cu petting-ul
- 8Degetul in vagin
- 1ajutor, va rog!!
- 0Se poate pune problema de o sarcina?
- 3Intrebare urgenta, poate ramane insarcinata??
- 3Sexul anal și Sarcina
- 3Secretie vaginala albicioasa-transparenta
- 1Răspundeți - m am „jucat” cu prietenul meu
- 3Lichidul preejaculator
- 5Acordati mi putin timp va rog !!! sunt insarcinata?
- 1Sarcina?
- 3Prea devreme?
- 1Ajutor - Spermatozoizii pot trece prin 2 straturi de haine?
- 1Exista risc de sarcina?
- 6Dus impreuna
Mai multe informații despre: sarcina fara penetrare